- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.375
- Поени од реакции
- 43.187
Fb ne e dobar za zapoznavanje, fb e dobar za da ostanes vo kontakt so nekoja sto veke ja znaes i si se zapoznal vo disko, na kafe fakultet itn.
Поради таа ароганција, скроз ми се одмилија македонските девојки. Затоа сега се дружам све со странкињи. Бугарките си се нај кул, не се ич дигнати како овие нашиве и се многу посекси од нив.Za arogancija nasive se broj eden.Mislam, treba tim na serjozni psiholozi da ja pronajdat pricinata za vakvo idiotsko ponasanje???
Најтрагично ( и просто неверојатно за странци што се на гости во МК) е тоа што и дебели и грди девојки се дигнати.Aбе сеа, на некоја и личи да биде арогантна и дигната, ама па речиси сите да изиграваат пички и пол и тоа не може да биде.![]()
Не е точно ова.Вашата земја е рај за грдите девојки бидејки тука на нив им е многу лесно да си најдат дечко.
Aбе зборев за дигната на карактер, тоа што не ве погледнала вас е големо чудо. Може и било жешко, може чекала автобус, може замислена била.Најтрагично ( и просто неверојатно за странци што се на гости во МК) е тоа што и дебели и грди девојки се дигнати.
Пази ја ситуацијава: Се шетам со другар од Белгија низ центарот во Скопје. Пред нас проаѓа една предебела 20-22 годишна девојка, дигната дигната како да е некоја манекенка. Белгијанецов кога го виде ова, се зачуди и рече: Јас оваа ни со ласер не би ја допрел а камо ли да праам нешто со неа, па уште и дигната ми се правиВашата земја е рај за грдите девојки бидејки тука на нив им е многу лесно да си најдат дечко.
oд кај знаеш ти ? си бил со грда девојка?Не е точно ова.![]()
А каква врска има дека е од белгија другар ти ?Најтрагично ( и просто неверојатно за странци што се на гости во МК) е тоа што и дебели и грди девојки се дигнати.
Пази ја ситуацијава: Се шетам со другар од Белгија низ центарот во Скопје. Пред нас проаѓа една предебела 20-22 годишна девојка, дигната дигната како да е некоја манекенка. Белгијанецов кога го виде ова, се зачуди и рече: Јас оваа ни со ласер не би ја допрел а камо ли да праам нешто со неа, па уште и дигната ми се правиВашата земја е рај за грдите девојки бидејки тука на нив им е многу лесно да си најдат дечко.
Дигната, во смисол - горделива до бескрајAбе зборев за дигната на карактер, тоа што не ве погледнала вас е големо чудо. Може и било жешко, може чекала автобус, може замислена била.
Дигната... како сакаш згрбавена ли да оди?
Овие се дигаат уште пред да им изговориш два-три збора.И да ако не знаеш како да ја заинтересираш и како да и напраиш муабет не значи дека е дигната...едноставно не ја интересираш..
Не...освен у случај да не те свиѓа... и ако не знаеш муабет да и напраиш ќе те игнорира и понатаму...али ако си и симпатичен воопшто нема да е дигната...Овие се дигаат уште пред да им изговориш два-три збора.
Точно, али има и жени кои не знаат пристојно да одбијат некој момак(барем оние кои се фини).Не...освен у случај да не те свиѓа... и ако не знаеш муабет да и напраиш ќе те игнорира и понатаму...али ако си и симпатичен воопшто нема да е дигната...
Во Скопје и да си и симпатичен (ако не те познава) пак ќе се понаша дигнато. За други градови незнам како ствари стоје.Не...освен у случај да не те свиѓа... и ако не знаеш муабет да и напраиш ќе те игнорира и понатаму...али ако си и симпатичен воопшто нема да е дигната...