Додворување на Facebook

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Za arogancija nasive se broj eden.Mislam, treba tim na serjozni psiholozi da ja pronajdat pricinata za vakvo idiotsko ponasanje???
Поради таа ароганција, скроз ми се одмилија македонските девојки. Затоа сега се дружам све со странкињи. Бугарките си се нај кул, не се ич дигнати како овие нашиве и се многу посекси од нив.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.677
Aбе сеа, на некоја и личи да биде арогантна и дигната, ама па речиси сите да изиграваат пички и пол и тоа не може да биде. :D

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Aбе сеа, на некоја и личи да биде арогантна и дигната, ама па речиси сите да изиграваат пички и пол и тоа не може да биде. :D
Најтрагично ( и просто неверојатно за странци што се на гости во МК) е тоа што и дебели и грди девојки се дигнати.
Пази ја ситуацијава: Се шетам со другар од Белгија низ центарот во Скопје. Пред нас проаѓа една предебела 20-22 годишна девојка, дигната дигната како да е некоја манекенка. Белгијанецов кога го виде ова, се зачуди и рече: Јас оваа ни со ласер не би ја допрел а камо ли да праам нешто со неа, па уште и дигната ми се прави :D Вашата земја е рај за грдите девојки бидејки тука на нив им е многу лесно да си најдат дечко.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.677
Најтрагично ( и просто неверојатно за странци што се на гости во МК) е тоа што и дебели и грди девојки се дигнати.
Пази ја ситуацијава: Се шетам со другар од Белгија низ центарот во Скопје. Пред нас проаѓа една предебела 20-22 годишна девојка, дигната дигната како да е некоја манекенка. Белгијанецов кога го виде ова, се зачуди и рече: Јас оваа ни со ласер не би ја допрел а камо ли да праам нешто со неа, па уште и дигната ми се прави :D Вашата земја е рај за грдите девојки бидејки тука на нив им е многу лесно да си најдат дечко.
Aбе зборев за дигната на карактер, тоа што не ве погледнала вас е големо чудо. Може и било жешко, може чекала автобус, може замислена била. :D

Дигната... како сакаш згрбавена ли да оди?

C

Castiel

Гостин
Не е точно ова. :(
oд кај знаеш ти ? си бил со грда девојка? :D[DOUBLEPOST=1433097035][/DOUBLEPOST]
А каква врска има дека е од белгија другар ти ?

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Aбе зборев за дигната на карактер, тоа што не ве погледнала вас е големо чудо. Може и било жешко, може чекала автобус, може замислена била. :D

Дигната... како сакаш згрбавена ли да оди?
Дигната, во смисол - горделива до бескрај :)

C

Castiel

Гостин
И да ако не знаеш како да ја заинтересираш и како да и напраиш муабет не значи дека е дигната...едноставно не ја интересираш..

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
И да ако не знаеш како да ја заинтересираш и како да и напраиш муабет не значи дека е дигната...едноставно не ја интересираш..
Овие се дигаат уште пред да им изговориш два-три збора.

E

Epsilon

Гостин
Дај бе брат го отупе со тој од Белгија ко да дојде од Андромеда получовек. Па таму има доста "наши" луѓе од по селава и посељаци се. Шо требаше та дебелата на прФ поглед да ве избаци и да тргне со вас и после ти овде да се "мачеше" и да бараш тема за да ни раскажеш како девојките биле спонзоруши и лесни, па и таа дебелата?

:D

C

Castiel

Гостин
Овие се дигаат уште пред да им изговориш два-три збора.
Не...освен у случај да не те свиѓа... и ако не знаеш муабет да и напраиш ќе те игнорира и понатаму...али ако си и симпатичен воопшто нема да е дигната...

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Не...освен у случај да не те свиѓа... и ако не знаеш муабет да и напраиш ќе те игнорира и понатаму...али ако си и симпатичен воопшто нема да е дигната...
Точно, али има и жени кои не знаат пристојно да одбијат некој момак(барем оние кои се фини).

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Во Скопје и да си и симпатичен (ако не те познава) пак ќе се понаша дигнато. За други градови незнам како ствари стоје.

Kajgana Shop

На врв Bottom