Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не друго, барем со Валенсија правеше лом во ЛаЛига, белким не е заборавил до толку.

Од сигурни извори (лицето З.З.) дознаваме дека ова ќе биде новиот тренер на Реал.

d5c7711a645ef84d77fc9585a178c4ce.gif

:D

Не, најсериозен муабет.

Од овие што се на располагање, Клоп е сигурно најпосакуваниот. Ама тој не знам дали би прифатил да биде тренер освен ако не е долгорочно решение. А Клоп како долгорочно решение би значело адиос за Зидан како можно решение. Шо знам некако поверојатна опција ми е веднаш да го назначат Зизу него Јирген да биде тренер на Реал. Иако би се радувал ако дојде швабата.

За Бенитез, мислам дека не е толку за нигде колку што го прават. Сепак има човекот и значајни достигнувања со Ливерпул и Валенсија. Со Наполи и Интер е дефинитивно катастрофа, ама тоа е факинг Серија А, не заборавајте дека Луис Енрике беше катастрофа во истата, а сеа е на чекор до триплете со Барселона.

Ќе менува се додека Зидан не биде спремен. Мислам дека иде на таа карта.

Патем го мени Карло кој преферира посед фудбал со Бенитез кој преферира фудбал на контри. Ако не друго Бејл треба да биде ѕверотина под негова палка.

Уствари шо ти ја знам Бенитез што преферира да ти ибам енигмата. :D

Despite this success, Benítez fell out with Jesús García Pitarch, the club's director of football, over control of new signings and the club's failure to reinforce the squad with the players he wanted. He famously said "I was hoping for a sofa [a defender] and they've brought me a lamp [Fabián Canobbio]" in reference to the positions he wanted to be strengthened :icon_lol:

Добро, само ја ли неам толку лошо мислење за Бенитез во фан клубов? На форумов? На целата планета? :cautious:
Како само ќе се мразиш себе си за постов после следната сезона, а може и на полусезона да се мразиш за ова. О Ч АЈ е од Е П С К И Р А З М Е Р И

Ние сме многу задоволни од заминувањето на Анчелоти :P
Дедо Перез :cuc:

Поздрав од MES QUE UN CLUB :D

Човек што донел титула во Лш нема никогаш да биде заборавен. Посебно десетката. И на крајот пак не смеам лош збор да кажам за него. Штета што втората сезона малку од малку да ни се поклопеа коцките. Верувам дека ќе направеше поголем успех. Со среќа Карло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom