NEBO666
НАУЧНИК
a zosto da gi kritikuvame?Е тоа де...
И викаш треба да ги оправдуваме, мака му било да најди чаре, па си ја клал јамката, така му било полесно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a zosto da gi kritikuvame?Е тоа де...
И викаш треба да ги оправдуваме, мака му било да најди чаре, па си ја клал јамката, така му било полесно...
aaaaa godinite bile najmalce bitni ........
greska si devojce.... godinite se najvise bitni ... kako rastes , taka porazumno razmisluvas ...! daj ne treskaj gluposti ziti se ...
e sea pa so GOSPOD muabeti .....toa ti so veruvas u gospod , ne znaci deka site treba kao tebe da mislat ... si pomislila li nekad deka moze gospod nepostoi a ????
Da sum pomislila.. Ja toa cisto onaka go kazaf.. Ne veruvam mnogu vo Gospod no sepak dovolno.. A ti so bi rekla/ol? LUCIFER go dal zivotot? Ha.. Zlato.. Godinite ama ICH ne igraat uloga.. Iskustvoto ponekogas e pobitno..
Sepak zivotot e najvrednoto nesto sto go imame.. I EDINSTEVNOTO sto vistinski ni pripaga na nas.. LUGETO.. I sto? Vredi da si go odzemes radi toa sto neznaes da se soocis so istiot?
vidi brat ako se karash za godi ni kuti...zemi prochitaj prvin za samoubistvoto i posle kazuvaj dali e opravdano...a deka ke reshish neshto ako se samoubiesh se lazish...togash si sebichnjak mislish samo na sebe i na nikoj drug...ne tropaj dluposti i samiot nick ubo kazuva za tebe![]()
Peace![]()
opa ... uste eden pametnjakovic se pojavi ...
sho e sea ... imas 22 ... i gotovo ... mozes mozok da mi peres a ???? BRAVO EJ ! ... ali aj kazi mi so da procitam za samoubistvoto ...
vikas deka "togash si sebichnjak mislish samo na sebe i na nikoj drug" ...
a sto ako nemas nikoj u zivotot vise be a .... ??? sto ako si izguvil sve .. si gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ?
i ne K*R mi seri za nickot ...uopste neznaes ni sto znaci !
Ti ne mozes da bides ni svesen vo kakvi sranja sum se nasla.. Ali ete i Wannabemceez go potvrdi moeto mislenje.. On ima 22 i? Postar e od tebe znaci ti si dete za nego i imas pravo da KUTIS.. Ako gleame taka na rabotite.. A inace rekof lucifer na zaebancija zs Fallen Angel t.e. padnatiot angel koj bil proteran od rajot e LUCIFER.. Ali ne e bitno toa.. Ednostavno mora da sfatis deka godinite se NAJMALCE BITNI.. Kolku sto iam ja za skoro 15 god proziveano ti do 30 dali ke prozivees.. Ne se praam zrtvuvano jagne.. Ali mi licis stvarno NEZRELO..
jas nikogas ne sum izgubil nekoj sto mi znacel,zatoa sto nikoj i nikogas nisto ne mi znacel,a da se vratime na SAMOUBISTVOTO,mislam deka predaleku otidovmesi gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ? Ke se boram ponata mu be...Life Goes On...ne zastanuva tamu...neznachi deka e kraj...ajde gi isgubiv site i ke se ubijam sea nema zoshto da ziveam zimi k**
I ne se praj kako da ti si najpameten na forumov zoshto takvi ko tebe gi ima mn...a znajsh koj e Fallen' Angel voopshto?
Peace
![]()
![]()
C C C C
Dobro be misli ti so glata...sho imash ti preziveano za tie tvoi 19 god...vervaj deka ima ona poveke od tebe proziveano...ne tresi zeleni....mozat nekoi raboti da ti se desat i na 7 godishna vozrast...a ako ne ti e mil zivotot ubi se sho da ti recham...
Peace
si gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ? Ke se boram ponata mu be...Life Goes On...ne zastanuva tamu...neznachi deka e kraj...ajde gi isgubiv site i ke se ubijam sea nema zoshto da ziveam zimi k**
I ne se praj kako da ti si najpameten na forumov zoshto takvi ko tebe gi ima mn...a znajsh koj e Fallen' Angel voopshto?
Peace