Самоубиство!

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
aaaaa godinite bile najmalce bitni ........:pos::pos::pos:
greska si devojce.... godinite se najvise bitni ... kako rastes , taka porazumno razmisluvas ...! daj ne treskaj gluposti ziti se ...
e sea pa so GOSPOD muabeti .....toa ti so veruvas u gospod , ne znaci deka site treba kao tebe da mislat ... si pomislila li nekad deka moze gospod nepostoi a ????

vidi brat ako se karash za godi ni kuti...zemi prochitaj prvin za samoubistvoto i posle kazuvaj dali e opravdano...a deka ke reshish neshto ako se samoubiesh se lazish...togash si sebichnjak mislish samo na sebe i na nikoj drug...ne tropaj dluposti i samiot nick ubo kazuva za tebe:tapp:

Peace:tapp:

Da sum pomislila.. Ja toa cisto onaka go kazaf.. Ne veruvam mnogu vo Gospod no sepak dovolno.. A ti so bi rekla/ol? LUCIFER go dal zivotot? Ha.. Zlato.. Godinite ama ICH ne igraat uloga.. Iskustvoto ponekogas e pobitno..
Sepak zivotot e najvrednoto nesto sto go imame.. I EDINSTEVNOTO sto vistinski ni pripaga na nas.. LUGETO.. I sto? Vredi da si go odzemes radi toa sto neznaes da se soocis so istiot?

:pos::pos::pos:
a ti dali samo se citas sto pisuvas ???
kako moze da ne veruvas mnogu vo gospod ...mozes ili da veruvas ili ne ... i so ti e forava so lucifer ... mislam ... WHAT THE FUCK !..... inace ne , ne bi rekol deka lucifer mi dal zivot , nekako e nelogicki ...inace ja sum ateist ... od koa znam za sebe , ne sum veruel u gospod i ne sum se zamaral so religija ...! i tacno e deka iskustvoto e pobitno ... ali so imas ti iskuseno na tvoi 14 godini , TE MOLAM KAZI MI ... neznam , mozda i nekad si posakala da se samoubies ... !!! devojce , nemoze nekoj sto ima 10 godini da razmisluva isto kako nekoj sto ima 20 ...! zatoa godinite igraat golema uloga tuka ... siguren sum deka ti uste ne si svesna kakvi sve sranja ke te ocekuvaat u zivotot , ali jebiga , i ja ne bev svesen za takvi raboti na 14 godini ... samo ke vidis za edno 5-6 godini dali ke zborish vaka :) ... i ako nisto drugo , probaj barem ednas stvarno da se stais u koza na covek sto saka da se samoubie ...

Ti ne mozes da bides ni svesen vo kakvi sranja sum se nasla.. Ali ete i Wannabemceez go potvrdi moeto mislenje.. On ima 22 i? Postar e od tebe znaci ti si dete za nego i imas pravo da KUTIS.. Ako gleame taka na rabotite.. A inace rekof lucifer na zaebancija zs Fallen Angel t.e. padnatiot angel koj bil proteran od rajot e LUCIFER.. Ali ne e bitno toa.. Ednostavno mora da sfatis deka godinite se NAJMALCE BITNI.. Kolku sto iam ja za skoro 15 god proziveano ti do 30 dali ke prozivees :tapp: .. Ne se praam zrtvuvano jagne.. Ali mi licis stvarno NEZRELO..

vidi brat ako se karash za godi ni kuti...zemi prochitaj prvin za samoubistvoto i posle kazuvaj dali e opravdano...a deka ke reshish neshto ako se samoubiesh se lazish...togash si sebichnjak mislish samo na sebe i na nikoj drug...ne tropaj dluposti i samiot nick ubo kazuva za tebe:tapp:

Peace:tapp:

opa ... uste eden pametnjakovic se pojavi ...

sho e sea ... imas 22 ... i gotovo ... mozes mozok da mi peres a ???? BRAVO EJ ! ... ali aj kazi mi so da procitam za samoubistvoto ...
vikas deka "togash si sebichnjak mislish samo na sebe i na nikoj drug" ...
a sto ako nemas nikoj u zivotot vise be a .... ??? sto ako si izguvil sve .. si gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ?

i ne K*R mi seri za nickot ...uopste neznaes ni sto znaci !

:tapp: :tapp: :tapp: C C C C

Dobro be misli ti so glata...sho imash ti preziveano za tie tvoi 19 god...vervaj deka ima ona poveke od tebe proziveano...ne tresi zeleni....mozat nekoi raboti da ti se desat i na 7 godishna vozrast...a ako ne ti e mil zivotot ubi se sho da ti recham...

Peace

opa ... uste eden pametnjakovic se pojavi ...

sho e sea ... imas 22 ... i gotovo ... mozes mozok da mi peres a ???? BRAVO EJ ! ... ali aj kazi mi so da procitam za samoubistvoto ...
vikas deka "togash si sebichnjak mislish samo na sebe i na nikoj drug" ...
a sto ako nemas nikoj u zivotot vise be a .... ??? sto ako si izguvil sve .. si gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ?

i ne K*R mi seri za nickot ...uopste neznaes ni sto znaci !

Ako izgubis se potrudi se da go vratis.. Si izgubil zaradi losa sreka.. Sto moze da se sredi.. Moze nema da zazdravat skroz ranite.. No nema da bide zaludno, a ako nesto MOZE da se vrati najverovatno si go izgubil poradi svojata GLUPOST epa probaj da ja popravis rabotata we.. So i da e.. I da e kraj na svetot.. Treba da se BORIS.. Nadezta POSLEDNA umira.. Si slusnal za toa? Konting sea?

Edit: Megu 100 dusi so tvrdat deka ne vredi da si go odzemes zivotot.. Ti si edinstveniot.. AJNSTAJN.. Najpametniot.. Sto doaga to save the world od negativnite razmisluvanja na temata? :tapp:

si gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ? Ke se boram ponata mu be...Life Goes On...ne zastanuva tamu...neznachi deka e kraj...ajde gi isgubiv site i ke se ubijam sea nema zoshto da ziveam zimi k**
I ne se praj kako da ti si najpameten na forumov zoshto takvi ko tebe gi ima mn...a znajsh koj e Fallen' Angel voopshto?

Peace

Ti ne mozes da bides ni svesen vo kakvi sranja sum se nasla.. Ali ete i Wannabemceez go potvrdi moeto mislenje.. On ima 22 i? Postar e od tebe znaci ti si dete za nego i imas pravo da KUTIS.. Ako gleame taka na rabotite.. A inace rekof lucifer na zaebancija zs Fallen Angel t.e. padnatiot angel koj bil proteran od rajot e LUCIFER.. Ali ne e bitno toa.. Ednostavno mora da sfatis deka godinite se NAJMALCE BITNI.. Kolku sto iam ja za skoro 15 god proziveano ti do 30 dali ke prozivees :tapp: .. Ne se praam zrtvuvano jagne.. Ali mi licis stvarno NEZRELO..

pa te zamoliv ako sakas da mi kazes vo kakvi "SRANJA" si se nasla ... pa onda da vidime ... ali ako ti smetas za sranje deka deckoto ti raskinal , ili si ostana bez pari , ili ne si mozela sabajle chorapite da si gi najdes ... onda bolje "UBIJ SE" so toj pamet sto go imas .... a za "Wannabemceez" ic takvoto ne me zabole ... ja postuem popametni luge a ne postari ... se gleda deka ima pamet kako za tvoi 14 godini ... :kesa: .... inace fala ti sto mi kaza deka lucifer bil padnatiot angel ( MAJKO MILAAAAA !!!!!! ) samo toa ne znaci deka veruvam u nego ... i veriuj mi devojce ... da go imase preziveano toa sto ja go imam ... ke razmisluvase isto kako mene .. i nemase da treskas glupposti ...!

inace sedam pred kompijuter i se ubivam od smeenje na toa kolku ste samo shuplivi u glavata ..... :) :) :) :)

si gi izgubil site sto ti znacele u zivotot .... onda so praime ? Ke se boram ponata mu be...Life Goes On...ne zastanuva tamu...neznachi deka e kraj...ajde gi isgubiv site i ke se ubijam sea nema zoshto da ziveam zimi k**
I ne se praj kako da ti si najpameten na forumov zoshto takvi ko tebe gi ima mn...a znajsh koj e Fallen' Angel voopshto?

Peace
jas nikogas ne sum izgubil nekoj sto mi znacel,zatoa sto nikoj i nikogas nisto ne mi znacel,a da se vratime na SAMOUBISTVOTO,mislam deka predaleku otidovme

:tapp: :tapp: :tapp: C C C C

Dobro be misli ti so glata...sho imash ti preziveano za tie tvoi 19 god...vervaj deka ima ona poveke od tebe proziveano...ne tresi zeleni....mozat nekoi raboti da ti se desat i na 7 godishna vozrast...a ako ne ti e mil zivotot ubi se sho da ti recham...

Peace

a ti ustvari kaj procita deka ne mi e mil zivotot i deka sakam da se ubijam a ???

Nema zasto da raskazuvam na nekoj sto nemoze da sfati sto imam proziveano no veruvaj deka imam DOVOLNO.. So tie gluposti deckoto ti raskinal i takvi sranja NIKAD ne sum se zamarala.. Ako ostanam bez kesh ke se snajdam da stignam do engo pak.. Kako-taka.. Mojte problemi se najmalku bitni..Sepak i meteor da te akne ko so se vika treba da se trudis da izvleces barem edno vlakno kosa od tebe :pos: Ok shala na strana.. DA ne zaebueme temi.. Fallen`Angel ako sakas da go produzime muabetov.. OneRule.IRule@hotmail.com

Peace

ke se boris ponatamu a .... znaci "shit happens , life goes on" a ?????
druze .... i ja sekoj den se trudam zivotot da mi bide Seks Droga i Rock & Roll ... ali e e taka ednostavno ....

"a znajsh koj e Fallen' Angel voopshto"

sea koj se pravi pameten a ????

da neznaev koj e , nemase ni nickov da go imam ....

Dobro be preku K mi od takvi negativni luge so negativni misli...mozish da prodolzish so zivotot fallen' angel....:pos2:
Ajt dosta sea....

Peace

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom