Каде може да најдам - Здравје edition

• Креатор на темата Креатор на темата MajMyH
  • Време на започнување Време на започнување
Јас да прашам можеби има некој кој се разбира околу тоа. Прво сакам да знам дали има чај кој може да те смири и опушти ми треба таков доколку постои и каде би можел да го најдам?
Пробај со чај од Валеријана

ako moze nekoj da mi pomogne kade da najdam apteka koja sto pravi lekovi ... znaci imase vo leptokarija no zatvorena e ... inace mi treba za bubulici ...

Дали некаде се продаваат таблети кофеин или кофеин во прашок?

Дали некаде се продаваат таблети кофеин или кофеин во прашок?
Кофеиб во прашок е ризично бидејќи многу лесно можеш да се предозираш. Таблети едно време имаше во Гладијатори но би требало да има и во другите продавници за бодибилдинг суплементи.

Кофеиб во прашок е ризично бидејќи многу лесно можеш да се предозираш. Таблети едно време имаше во Гладијатори но би требало да има и во другите продавници за бодибилдинг суплементи.
Нема да се предозирам зошто ќе го дисперзирам 1гр кофеин во 1кг декстроза. Инаку фала на информацијата ќе прашам, ако уште некој има идеја нека пише.

Нема да се предозирам зошто ќе го дисперзирам 1гр кофеин во 1кг декстроза. Инаку фала на информацијата ќе прашам, ако уште некој има идеја нека пише.
таблети имаш на napumpajse.com 650 денари 100 таблети

таблети имаш на napumpajse.com 650 денари 100 таблети
Земав денес од ПБЦ 420ден 100капсули х 100мг, во Гет Реди ако гледаш на сајтот ништо тоа не важи, не го апдејтираат веќе, последниот пат кога им пишав ништо скоро немаа.

Малку и оф и он топик, ама сепак мислам дека е соодветно да прашам =

каде може да се купи здравствена легитимација (од тие зелените комуњарските)?

Малку и оф и он топик, ама сепак мислам дека е соодветно да прашам =

каде може да се купи здравствена легитимација (од тие зелените комуњарските)?
Нема веќе од нив, старите, зелените, а од новите (мали, плави) се вади во подрачната единица од ФЗОМ :) Али можеш да си ја пробаш среќата да пишеш на Пазар3 дека купуваш таков антиквитет или па на фб да објавиш јавен оглас :icon_lol:

Нема веќе од нив, старите, зелените, а од новите (мали, плави) се вади во подрачната единица од ФЗОМ :) Али можеш да си ја пробаш среќата да пишеш на Пазар3 дека купуваш таков антиквитет или па на фб да објавиш јавен оглас :icon_lol:

e, this helps. Малите плавите.
Сполај ти :D:motorce:

Каде може да најдам сок од бозел на растварање?

Дали некој знае дали може да набави модафинил во Македонија?
Збореме без рецепти или такви работи.

Најпознати брендови се тие од насловот (Provigil, Spier, Vilafinil).

Дали некој знае дали може да набави модафинил во Македонија?
Збореме без рецепти или такви работи.

Најпознати брендови се тие од насловот (Provigil, Spier, Vilafinil).
Прашај во главното царинско депо да не има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom