Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.177
- Поени од реакции
- 18.250
Ќе се оствари твоето предвидување изгледа, мини реконструкција, судскиот процес, пресудата, нови избори.Мијалков останува на сите партиски функции. И мислам дека во наредниов период ќе покаже дека моќ се акумулира околу личност, а не околу фотеља.
Јас мислев дека реконструкцијава ќе биде во јуни-јули. Америте малце го убрзаа процесот.Ќе се оствари твоето предвидување изгледа, мини реконструкција, судскиот процес, пресудата, нови избори.
Само овој терористичкиов напад ја здрма работата повеќе од шо требаше
Изнудени оставки. Кумановскава акција беше предупредување на оние кои вчера и денеска ги викаа нашите политичари на пеење. Толку од сувереност. 8те полицајци сега на чива душа одат?Јас мислев дека реконструкцијава ќе биде во јуни-јули. Америте малце го убрзаа процесот.
Ова пред 8 часа ми падна на око, знаев дека не спремаат за нешто Ете и од пропагандите на Курир има корист.Дали преку Курир не спремаат за нешто
Борисов го советува Груевски да ја порази опозицијата по негов рецепт
Изнуден тајминг, на планирани оставки. Не баш изнудени оставки.Изнудени оставки. Кумановскава акција беше предупредување на оние кои вчера и денеска ги викаа нашите политичари на пеење. Толку од сувереност. 8те полицајци сега на чива душа одат?
Без разлика, фактот дека сме уценети од западот со Кумановската група е многу загрижувачки.Изнуден тајминг, на планирани оставки. Не баш изнудени оставки.