Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
400 К ? ти знаеш што збориш, за кого да се соберат 400 К, за аболицираниот шарлатан да глуми премиер, дај не заебавај, за него е успех, 40 К, абе овие другиве ти вадат за еден сат 150К на улица, а за повеке време може и дупло.
Абе хипотетички зборам колку може народот да биде моќен.
Само штета што совеста не е на тоа ниво.

Член од
18 февруари 2015
Мислења
60
Поени од реакции
155
Abe koga gledam küçük aga ovaa Nur koja sekogas predizvikuva problemi a posle obvinuva drugi,isto kako sorosoidite
Колку те плаќаат за ова? Освен на форумов, на кои други места шириш пропаганда?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.264
Ке има протести , маршеви денеска во шест или некако сега посакувате полициска бруталност и употреба на прекумерна сила. Онака прашувам да веќе ако одите , тркните до Куманово, здружете ги силите( не мислам со полицијата ). Секако и тие и вие исто посакувавте ( барем тука колку што прочитав) да умрат, да ги запалите ова она.

E

Epsilon

Гостин
Ке има протести , маршеви денеска во шест или некако сега посакувате полициска бруталност и употреба на прекумерна сила. Онака прашувам да веќе ако одите , тркните до Куманово, здружете ги силите( не мислам со полицијата ). Секако и тие и вие исто посакувавте ( барем тука колку што прочитав) да умрат, да ги запалите ова она.
Прекини бе па ти и вмроовците што ги користите овие моменти демек сте најголеми патриоти.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.264
Прекини бе па ти и вмроовците што ги користите овие моменти демек сте најголеми патриоти.
Како бе се залагате за слобода на говор и демократија, пад на режимот и дрн дрн а тука ми го скратуваш моето демократско право да прашам или да дадам мислење.
Значи најнормално прашав дали вечер ке има протести или не против полициска бруталност и дали ако има ке одите во Куманово да ги здружите силите со овие другите на кои претпоставувам исто им пречи полициска бруталност и употреба на прекумерна сила.
Ако знаеш кажи ако не одјеби.
И што ви се сега вмроовците криви што вие ( намерно ке изоставам сдсмовците и соросоидите ) се најдовте на иста страна со учките против македонската полиција . Сигурно ептен патриотски си расположен кога знаеш дека истите оние по кои до вчера фрлаше со камења и сакаше да умрат вчера гинеја за да ти го овозможат тоа право. Дали тоа мене ме прави поголем патриот од тебе. Поприлично да.

E

Epsilon

Гостин
Како бе се залагате за слобода на говор и демократија, пад на режимот и дрн дрн а тука ми го скратуваш моето демократско право да прашам или да дадам мислење.
Значи најнормално прашав дали вечер ке има протести или не против полициска бруталност и дали ако има ке одите во Куманово да ги здружите силите со овие другите на кои претпоставувам исто им пречи полициска бруталност и употреба на прекумерна сила.
Ако знаеш кажи ако не одјеби.
И што ви се сега вмроовците криви што вие ( намерно ке изоставам сдсмовците и соросоидите ) се најдовте на иста страна со учките против македонската полиција . Сигурно ептен патриотски си расположен кога знаеш дека истите оние по кои до вчера фрлаше со камења и сакаше да умрат вчера гинеја за да ти го овозможат тоа право. Дали тоа мене ме прави поголем патриот од тебе. Поприлично да.

После оние бомби на Заев, а и таа што следува последната никој не останува рамнодушен и мирен (само ретардираните ) и како и во секоја нормална држава, има протести!

Не, само ќе им сметаме на полицајците, војниците и специјалните единици, така да ова ти беше ниско и непотребен дел од твојот мизерен пост.

Не, јас сум поголем од тебе.

1-1 = 0

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.264
После оние бомби на Заев, а и таа што следува последната никој не останува рамнодушен и мирен (само ретардираните ) и како и во секоја нормална држава, има протести!

Не, само ќе им сметаме на полицајците, војниците и специјалните единици, така да ова ти беше ниско и непотребен дел од твојот мизерен пост.

Не, јас сум поголем од тебе.

1-1 = 0
А добро чим е така бравос. Имало и некој паметен таму што предвиде дека тој ваш мирен протест со оглед на ситуацијата ќе завршеше по кратка постапка со лоши последици по демонстрантите.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Дај бе кажи ти што гледаш толку па да почниме и ние неуките да почниме да гледаме.
Не вака цело време во мрак не држите.
https://www.facebook.com/naumeaux/videos/10155565951770338/?pnref=story
Грешно се изразив во претходниот пост: го гледате Латас и му верувате на неговите глупости.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Abe od Albanci poishe ve mrzam be!!! Mamicata predavnichka!!
Noz za vas...MAPO ( MAKEDONSKA ANTI PREDAVNICHKA ORGANIZACIJA " Andon Kjoseto")...chekaj chekaj...se formiravme...eden po eden ke go jadete site...predavnici kleti so Albancite barabar!!!
Се надевам фамиллите на загинатите ќе ви го најдат крајот. Крвници и убијци.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.264
https://www.facebook.com/naumeaux/videos/10155565951770338/?pnref=story
Грешно се изразив во претходниот пост: го гледате Латас и му верувате на неговите глупости.
Јас не реков дека го гледам Латас. Можи и го гледам можи и не, ти тоа неможеш да го знаеш. Нити некаде го имам цитирано, нити спомнато нити објавено некоја негова колумна или став. Така да можеби би било подобро малце да си ги бираш зборовите и кој се ги ставаш во нив и да намалиш со грешните изрази.
Јас само те прашав што гледаш ти што си толку информиран за да гледаме и ние останатите ( не алудирав дека сите го гледаме Латас). Така да ке не удостоиш со таква информација или уште ке не држиш во темница.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Јас не реков дека го гледам Латас. Можи и го гледам можи и не, ти тоа неможеш да го знаеш. Нити некаде го имам цитирано, нити спомнато нити објавено некоја негова колумна или став. Така да можеби би било подобро малце да си ги бираш зборовите и кој се ги ставаш во нив и да намалиш со грешните изрази.
Јас само те прашав што гледаш ти што си толку информиран за да гледаме и ние останатите ( не алудирав дека сите го гледаме Латас). Така да ке не удостоиш со таква информација или уште ке не држиш во темница.
Јас го пишав тоа затоа што првиот коментар на странава ти беше на линија на дегенеричкиов муабет на Латас од вчера. Па што знам, ја претпоставувам дека ти го гледаш него.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.264
Јас го пишав тоа затоа што првиот коментар на странава ти беше на линија на дегенеричкиов муабет на Латас од вчера. Па што знам, ја претпоставувам дека ти го гледаш него.
Пак ке кажам а искрено мислам дека си доволно паметен и сам да сфатиш од прва.
Значи тука не е битно што јас и останатите гледаме.
Прашањето беше што ти гледаш што си толку информиран со благовремени и точни информации.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom