Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Девојка муЧек бе која е та Сања?
Девојка му
Оти се занимаваш со мене и сања ај глеј си работа[DOUBLEPOST=1431403420][/DOUBLEPOST]@asdshbh таква е љубовта. Ти ја сакаш, друг ја ебе.
До кога ќе се замарате со мене[DOUBLEPOST=1431403520][/DOUBLEPOST]@asdshbh таква е љубовта. Ти ја сакаш, друг ја ебе.
А тебе ли ти остана која е сања и што ми еДевојка му
Ne tresiCekaj be. Onaa Sanja uboo sto se "igra"? Paa ja znaaam be. Doagase na pregled kaj mene, iako ne sum ginekolog.
Cekaj i zabranues da doaga na doktor? Vo koj vek zivees ti be?Ne tresi
Шо прајш бре во 6 сабајле. Расадите да не ги плевиш?Оти се занимаваш со мене и сања ај глеј си работа[DOUBLEPOST=1431403420][/DOUBLEPOST]
До кога ќе се замарате со мене[DOUBLEPOST=1431403520][/DOUBLEPOST]
А тебе ли ти остана која е сања и што ми е
Ај не треси глупости не коментираCekaj i zabranues da doaga na doktor? Vo koj vek zivees ti be?![]()
ко немаш за темава да кажиш не коментирај[DOUBLEPOST=1431419846][/DOUBLEPOST]Cekaj i zabranues da doaga na doktor? Vo koj vek zivees ti be?![]()
Не ми се спијаше станав а ти изгледа расади плевиш.штом тие ти се во умШо прајш бре во 6 сабајле. Расадите да не ги плевиш?
Kaко е насловот сања или друго нешто провериЧек малце, ја не ја знам Сања. Добра ли е?
Не бе брат, со Сања плевевме. Ама нешто друго.Ај не треси глупости не коментира
ко немаш за темава да кажиш не коментирај[DOUBLEPOST=1431419846][/DOUBLEPOST]
Не ми се спијаше станав а ти изгледа расади плевиш.штом тие ти се во ум
Море не замарај не тропај глупстиНе бе брат, со Сања плевевме. Ама нешто друго.
![]()