ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Od Tetovo Brvenica 2ca mrtvi 6povredeni. Od tie mrtvi eden mi e familija za zal.

Колку се сигурни податоциве и дали знаеш кој се загинатите? Слушнав шпекулации дека еден од нив ми е и мене фамилија :(

значи има 300 куќи во таа населба плус живее цивилно население, мора да се иде куќа по куќа а ти сакаш за саат време се да се реши?
А по колку одат во единица по 2-3 -ца и чукаат на врата и прашуваат дали имаат лични карти ? Па ова не е попис бе другар ,овој дур тропа на врата може само да му свирнат куршум и тоа е тоа .Драма до немај си каде можеби и навистина има терористи но сепак не се постапува вака барем не според мене .

Ќе се камуфлираат во цивили .
Нормално.
и курвичињана,лезбејкине,педерине и наркоманине од протестите пред неколку дена...пошто се најголеми патриоти сигурно се на терен.
Фала што ме нарече педер. Бидејќи бев на прилепскиот пред некој ден. Ако е педер дефиниција за протест кон #ж и #жбрк заради прикривање на убиство, тогаш педер сум.
a ranetite od kuršum, a što ne se žiteli tuka ??
Чуле од Владата дека има странски инвестиции. Си чул за привремени работници од странство?

Него оној куртонот Латас "Денот се состои и од други вести, не е само Куманово" :facepalm:

Го видов Котевски, а Брколинда излезе на прес?
После она иритирачко крекање за убиството на Мартин и сообраќајката на Мијалков, договарањето што треба да објават на вести, на овие двајца да им веруваме? :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Тј што е бија у диво насеље знае тој ти е лавиринт тесби уличке и зидови около куќе по 2 метра мора полка да се чисти посебно ако полицајци су од надвор и не га знаев насеље. Овија имав помагачи од тамо.

А по колку одат во единица по 2-3 -ца и чукаат на врата и прашуваат дали имаат лични карти ? Па ова не е попис бе другар ,овој дур тропа на врата може само да му свирнат куршум и тоа е тоа .Драма до немај си каде можеби и навистина има терористи но сепак не се постапува вака барем не според мене .
многу глупаво размислуваш.

Мтв мочанава тв што ја плаќаме ништо ли не даваат?
Pa normalno!! Ne samo mtv nego NIKOJ NE SMEE T.E. NE TREBA NISHTO DA KAZE I IZJAVI DUR NE SE ZAVRSHI SE!! Sekoja izjava, sekoe javuvanje od teren, sekoja slika e konttaproduktivna za nashive!!
Jadete vie gomna za radio difuzna faking taksa!!!
Debili ne mi se veruva!!!

во кој оддел на мвр си ? по што сметаш дека ти знаеш повеќе од тие командири на единиците ?[DOUBLEPOST=1431185867][/DOUBLEPOST]
Нормално.

Фала што ме нарече педер. Бидејќи бев на прилепскиот пред некој ден. Ако е педер дефиниција за протест кон #ж и #жбрк заради прикривање на убиство, тогаш педер сум.

Чуле од Владата дека има странски инвестиции. Си чул за привремени работници од странство?

отвори ги видеата од протестите во Скопје и ќе сфатиш на кого мислам.

во кој оддел на мвр си ? по што сметаш дека ти знаеш повеќе од тие командири на единиците ?
Во оделот за слободно и логично размислување ,ти во кој дел од штабот си ?

Другар нашите безбедносни сили ако неможат за 12 часа да ги фатат или убијат тоа покажува само колку сме ние неспосбни за одбрана или ова е цела намештаљка за да плашат народ од протести и да се величат колку они биле пожртвувани за нас .Друг логичен одговор не гледам јас .
колку глупаво, влегуваме во истиот филм ко со арачиново, абе америве 3 месеци ја бомбадираше Србија, зш не застанаа после првиот ден., ако се оди брзоплето само мртви ке се множат.

и курвичињана,лезбејкине,педерине и наркоманине од протестите пред неколку дена...пошто се најголеми патриоти сигурно се на терен.
Каква е поврзаноста на протестот од вторникот со ова што се случува денеска? Многу ме интересира.

Соопштенијава од руското МНР и американска амбасада се малку симптоматични.

Колку се сигурни податоциве и дали знаеш кој се загинатите? Слушнав шпекулации дека еден од нив ми е и мене фамилија :(
Zharko K. i Sase. Zharko mi e mene familija. 100% se sigurni.

Neznam. Ne sum zapoznaen za toa. Duri i za nasiot. Koj i da go prasase kazuese vo policija,obezbeduvanje. Sega nisto nemoze da gi vrati. I dvajcata bea mladi. Po dve mali deca ostavija zad sebe.
Inace pukanje se slusnalo na Popova Shapka. Vo Brvenica se dopirani Albanski koli od strana na selanite. Ne e propustena ni edna albanska kola.
како тоа допирани?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom