Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Фала, а има некој информација да е извлечен од мк

Некој е сигурно извлечен :) ама сè уште имаат дефект со страницата и не покажува точни информации. Се збори дека на тие што им покажува "Session timed out" цело време дека се добитници, ама колку е веродостојна таа информација, никој не гарантира.

Дечки еднaш гoдишнo извлекувaaт? Гoтoвo е зa гoдинaвa?

Значи да чекаме некој ден па да се провери

@СаШеНкО да, еднаш годишно е, ама моментално имаат проблеми, така да чувај го бројот и проверувај на неколку дена.
@Immigration man да, тоа им е и официјалниот одговор на Американците. Најубаво е наредната недела пак да се провери, за секој случај.

@goKi- немaм aплицирaнo, прaшaњетo ми беше дaли е гoтoвo сo aплицирaње зa oвaa гoдинa. Дa си знaм зa следнaтa кoгa дa aплицирaм. Фaлa

@goKi- немaм aплицирaнo, прaшaњетo ми беше дaли е гoтoвo сo aплицирaње зa oвaa гoдинa. Дa си знaм зa следнaтa кoгa дa aплицирaм. Фaлa
Се аплицира секоја година од почеток на Октомври, до почеток на Ноември. Секако, доколку не им текне еден ден да ја укинат лотаријата.

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Пу да ви ебам мамицата....ќе треба изгледа илегално да се оди до Америчко тло:uzi:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Пу да ви ебам мамицата....ќе треба изгледа илегално да се оди до Америчко тло:uzi:
хаха,мајка бараш таму,поарно во дубаи

За оние на кои им се покажуваше sesion timeout нека си проверат сега треба да се добитни!

Честитики на оние кои добија и со среќа....

Јас.....not been selected! :(
Чекаме нов октомври!

Има ли извлечени меѓу нас?

Го решија проблемот

Sent from my iPad using Tapatalk

Да, на тие што им покажувало цело време "Session timed out" биле добитниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom