Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Носење дрога во себе не е повод за да те тресат. Специјалната единица Алфи, која најчесто тресе нема доволен АјКју за да размислува така, туку те етикетира и те тресе по изглед. Ако имаш суканици, скинати тричетверти и си неколку денови неизбањат, ондак си наркос и имаш дрога.
Да, најчесто е така (алудирајќи на првиот дел од твојот пост). Можеби затоа никогаш не сум бил тресен :toe:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Најлудо во целата ситуација е што ако можеби поминат протестите без насилство,
=> ќе ги глеаш Сител со изјава : "Протестите замреа" -Заев си даде автогол..,

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Носење дрога во себе не е повод за да те тресат. Специјалната единица Алфи, која најчесто тресе нема доволен АјКју за да размислува така, туку те етикетира и те тресе по изглед. Ако имаш суканици, скинати тричетверти и си неколку денови неизбањат, ондак си наркос и имаш дрога.
Под дрога обично подразбираат 0,68 грама марихуана. А ако си пристојно облечен (според нивни мерила секако), тогаш си у реду. Едино што може таков угледен дечко да носи е 2 грама кока, али тоа, како што чувме, не е ништо.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Излезе информација дека поради блокада се упатиле кон Собрание, вистина ли е ?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Се менува локацијата, ќе протестираат пред собрание.
uploadfromtaptalk1430930802198.jpg
Еве линк за следење на протестот

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.875
Поени од реакции
10.400
Цела држава се прави на Тошо. Вмровците се прават на Тошо околу се што е кажано во снимкиве, као да е нормална работа пошто комуњарите уште полошо правеле. А они уствари гледаат да не загубат место во администрацијата кај што земаат пари за к.. дрвење. Комуњарите пак се прават на Тошо дека спонтано се збираат по повик за насилна промена на власта од опозицијата, демек ги боли патлакот за тој што погинал. Искрено, од 3 билиони случаи на неразрешени убиства и грабежи они се фатија за еден од ретките што биле решени. Да не се лажеме, ова е само изговор за грабање власт.

И така, овие на Тошо, оние на Тошо, целата држава е на Тошо. Банана република, од народот и неговиот менталитет до се друго.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Се иде накај собрание не било докречено убаво :D

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

W

wicked_1

Гостин
Цела држава се прави на Тошо. Вмровците се прават на Тошо околу се што е кажано во снимкиве, као да е нормална работа пошто комуњарите уште полошо правеле. А они уствари гледаат да не загубат место во администрацијата кај што земаат пари за к.. дрвење. Комуњарите пак се прават на Тошо дека спонтано се збираат по повик за насилна промена на власта од опозицијата, демек ги боли патлакот за тој што погинал. Искрено, од 3 билиони случаи на неразрешени убиства и грабежи они се фатија за еден од ретките што биле решени. Да не се лажеме, ова е само изговор за грабање власт.

И така, овие на Тошо, оние на Тошо, целата држава е на Тошо. Банана република, од народот и неговиот менталитет до се друго.
Остај ги глупи, бунтуваат, па шоако имало криминал, ќе престанат коа ќе им здосади. Место да си јадат чоколадо по цел ден и да си слушаат музика, они изглегле на протест. И средношколците, тие па комуњари ипол.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Не, доволно ќе беше да ја уапсат. Но бидејќи знаат дека после уште толку ќе се крева хистерија "уааа апсат девојки" од некои слични на тебе што девојките не ги сметаат за луѓе па се решиле да не и' направат ништо.

И сега лежи 14 години затвор заради тоа.

Никогаш не сум бил уапсен, никогаш не сум бил ни удрен од полиција. Не сум бил тресен (еве да речеме затоа што изгледам пристојно), но и без тоа - не сум носел дрога во мене за да им дадам повод да ме тепаат.
Јас ги сметам за појќе од то. Не оправдувам насилство врз жени, посебно не од овие амебиве
Значи според тебе во ред е прво претепај го, па уапси го? Вака е праведно а ? Според закон е ова или ?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Јас ги сметам за појќе од то. Не оправдувам насилство врз жени, посебно не од овие амебиве
Значи според тебе во ред е прво претепај го, па уапси го? Вака е праведно а ? Според закон е ова или ?
Имаат право да тепаат ако се противиш при апсење. Така е секаде во светот.

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Почнаа анонимните анкети што мислите за протестите :D:D.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Имаат право да тепаат ако се противиш при апсење. Така е секаде во светот.
Мислев на тоа ако си мирен, не се противиш ама тие алфите се без мозок. Џабе е, сум го видел пред мене то. Не мене лично туку на мои другари.
Не сум сретнал досега вака трансер со олку ограничени мислења, пак уште до толку многу да ги браниш овие. Не разбирам другар, извини
Да беше џандар, толку немаше да ги браниш, т.е сам да се браниш.

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Се срамам што живеам во ваква држава,уште повеќе се срамам што бев член на ваква партија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom