C
cige
Гостин
А Фрчко кога тепаше Албанци за универзитетот?
Беше удрен полицаец тогаш? И сега да не сакаш секој протест од 1990 да го анализираме? Што ти е поентата? Правилно реагираше денес полицијата или не?Па еве исти кур ти е ако оваа биле од опозицијата а не се тогаш што беа од центар башка тогаш полицијата се правеше наудрена со 2 полицајци обезбедуваа, не тони више во сопствените гомна
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
А јас кога сањав дека ја дупам Лиса Ан?А Фрчко кога тепаше Албанци за универзитетот?
А римската војска кога ги тепаше христијаните пред Миланскиот едикт?А Фрчко кога тепаше Албанци за универзитетот?
Збориме општо пошто тебе сега од штаб ти ја наполниле глава да не масираш тука како ова било организирано од опозицијатаБеше удрен полицаец тогаш? И сега да не сакаш секој протест од 1990 да го анализираме? Што ти е поентата? Правилно реагираше денес полицијата или не?
Добар сонА јас кога сањав дека ја дупам Лиса Ан?
не бе спонтано се собраа истите луѓе као и увек.Збориме општо пошто тебе сега од штаб ти ја наполниле глава да не масираш тука како ова било организирано од опозицијата
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Не брату денес си платив пилешки прсти и три кригли пиво додека гледав корисни идиоти како глумат револуција.Убаво праша прееска некој: „Кај се сендвичите?“ Па можда и Брутус и компанија ќе наминеа. За право, ја денеска изедов еден таков сендвич у бифе.
Значи види ја кажав не ме боли кур за малоумници во црвено и сино...што се некаде околу 30% од популацијата (или така нешто). Што правиме со останатите 70% на кои сте им дојдени преку кур без разлика вемеро ли е или комуњара.Штом не те боли кур, НАЈКУЛТУРНО ќе те замолам да ја заобиколиш темава.
Поздраф.
Ве утепав од бранење меѓу колегиве претходно. И сега ги читав Пеџа и Џену и бев спремен пак да реагирам за навредите, нели, оти сите сме луѓе и треба да дискутираме, не да се навредуваме.неам џанаци у фамилија.
И наркомани заборави.Абе како никој на темава уште не ги спомна Диме Поштарот, Аце Циганот и останатите бандити и криминалци кои 15 години ги продаваат како некакви жртви?
Додека не сфатиш дека не се сите заевисти и груевисти.Значи види ја кажав не ме боли кур за малоумници во црвено и сино...што се некаде околу 30% од популацијата (или така нешто). Што правиме со останатите 70% на кои сте им дојдени преку кур без разлика вемеро ли е или комуњара.
Значи искрено ве замолувам да излезете сите на Криволак и да си ебете мајка еднаш засекогаш, сите до еден да се испотепате. До кога груевисти и зајковисти мислат да го ебат овој напатен народ ?