Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Да прајме реално муабет, зоран е најзаебан во работата не за друго оти ем дава негови пари ем сите караме по него а двојче кур го боли се правдаат дека сега клубот е приватен а ѓоко сите не напрај мајмуни ем плата ем стан плус земал од родителите на децата за да играат и да ги земи во Битола
Да се разбериме зоран поќе не го сакам во клубот ама додека се најди друг салам спонзор нека седи односно мора да седи и во втора лига оти ако си замини не ни бега трета лига шо се однесува за просториите отворени се и се работи во нив скоро месец дена за автобусот зоран се спишмани поради резултатите исто се еба планот и за друг спонзор со цермат да стои на дресот но тоа не поради резултатите туку заради стадионот што немаме услови и резилот некој тука да вложува а без да можи да ги оправда

p.s.да се поправам најзаебан не е зоран туку ние навивачите и никој друг!

p.p.s.колку да се знае се уште верувам дека ќе се спасиме ако Недела од Турново се вратиме непоразени!

@Goran Bt Да те поправам, најзаебан е Пелситер во ситуацијава, на негов грб некој продава басни и креваше рејтинг за на крај како сираче некое да заврши во втора лига.

Сите се минлива категорија(спонзор,управа,стручен штаб и играчи)само Пелистер е вечен!
Шо значи немаме гајле дури се Чкембари, Пелистер и Битола ќе постои без разлика дали сме втора лига(по трет пат) или градот ни го ништат(од 1903) ние Битолчани за ништо не се даваме!
За тоа дека некој користел за сметка на клубот односно правел рејтинг сега е најмал проблем односно постојано ни се повторува и најголеми душмани ни се "нашите " но да не се повторувам кога ќе решиме во нашиот двор после е лесно и не може да не уништат оти сме клуб а не само екипа!

p.s.сето ова е поради што има деца таленти кои сакаат да бидат дел од Пелистер такво ние(фудбалско) е поднебјето ;)

Од потврдени извори ќе ви кажам. Од играч на пелистер пренесено.

Зоки не го сакаме зато шо така збора Ѓоко!! А на Ѓоко најсилно оружје му се медиумите! Од спорт.мк директорот роднина му бил а декси му е близок соработник, се слушале по телефон па можно е и да го плаќа за да пушта мушички дека тој е нај јак, како него нема, не е тој ништо крив и дрн дрн...
Фудбалерите редовно земале плата, имаат многу скапа опрема (поквалитетна досега немале од кузнај кога), на припреми беа во поубав хотел и од на вардар (Пачовски ги посетил и то му го кажал), соблекувалните колку толку ги реновирале. Значи со пари на Зоки наредиле плочки и тој се праел според договорот.
А НАШИОТ ПРЕДОБАР И НАКУРЧЕН ТРЕНЕР ЃОКО на тренинг или зборал на телефон или му зборал колку тој бил јак,колку била мизерна нашата лига, колку тој бил успешен во Азербеџан и во Вардар некогаш ии како селаните од Царев Двор биле многу слаби и не смееле да играт во Битола. Заборајл тој од кое село потекнува и си мисли кузнај кој е со освоени две титули во некоја аматерска лига во Азербеџан.
Ете видете и според поставата во тимот шо ја прај колку греши..Тие скопјаните шо ги зедоја со врски играле оти дополнителни тренинзи добивале од помошникот на Ѓоко, не разбрав за колку тренинизи месечно и кога точно, ама се работело за сума од 300 евра.
Ако не ми вервате мене слободно прашајте некој од постарите играчи на Пелистер, тие неколку души шо останаја и шо се тргнати на страна за да играт некој анонимни од скопје, грција и србија.
Ѓоко и Двојче се совршена комбинација за уништување на спортот!!!

Зоки не го сакаме зато шо така збора Ѓоко!! А на Ѓоко најсилно оружје му се медиумите! Од спорт.мк директорот роднина му бил а декси му е близок соработник, се слушале по телефон па можно е и да го плаќа за да пушта мушички дека тој е нај јак, како него нема, не е тој ништо крив и дрн дрн...
Фудбалерите редовно земале плата, имаат многу скапа опрема (поквалитетна досега немале од кузнај кога), на припреми беа во поубав хотел и од на вардар (Пачовски ги посетил и то му го кажал), соблекувалните колку толку ги реновирале. Значи со пари на Зоки наредиле плочки и тој се праел според договорот.
А НАШИОТ ПРЕДОБАР И НАКУРЧЕН ТРЕНЕР ЃОКО на тренинг или зборал на телефон или му зборал колку тој бил јак,колку била мизерна нашата лига, колку тој бил успешен во Азербеџан и во Вардар некогаш ии како селаните од Царев Двор биле многу слаби и не смееле да играт во Битола. Заборајл тој од кое село потекнува и си мисли кузнај кој е со освоени две титули во некоја аматерска лига во Азербеџан.
Ете видете и според поставата во тимот шо ја прај колку греши..Тие скопјаните шо ги зедоја со врски играле оти дополнителни тренинзи добивале од помошникот на Ѓоко, не разбрав за колку тренинизи месечно и кога точно, ама се работело за сума од 300 евра.
Ако не ми вервате мене слободно прашајте некој од постарите играчи на Пелистер, тие неколку души шо останаја и шо се тргнати на страна за да играт некој анонимни од скопје, грција и србија.
Ѓоко и Двојче се совршена комбинација за уништување на спортот!!!
Се е точно шо велиш за џокица ама и Зоки дефинитивно има кривица, ако дава пари од џеб ќе му речи чекај бе малце ти со мој пари курташак ќе си играш? Оти го нема на ниедна пресконференција? оти не застани да кажи шо како е со навивачите?
факт е дека нефудбалски луѓе се кузнај како и зошто влегоја во клубот а ете џокица маме му еба.

Јас ојдов по пуканки за вас не знам...:zloo:

Не само Декси туку на медиумите му плаќа Ѓоко за да го величат,најскапи припреми имат до сега 30-40 илјади евра,15 илјади евра опрема, сите плати му се исплатени сите осигурани играчи и повеќе финансии имаат одколку кога играја европа 2008/09 се е до Ѓоко и Двојче мислам дека општината нема даено пари али не сум 100% сигурен,А Зоки и Пелистер се тие шо се најзаебани,сегде Ѓоко ги криви другите за ситуацијата а најголем виновник е тој,(играчите ги земал тој За Б тимот, а не ма прв тим игрчи)

Се е точно шо велиш за џокица ама и Зоки дефинитивно има кривица, ако дава пари од џеб ќе му речи чекај бе малце ти со мој пари курташак ќе си играш? Оти го нема на ниедна пресконференција? оти не застани да кажи шо како е со навивачите?
факт е дека нефудбалски луѓе се кузнај како и зошто влегоја во клубот а ете џокица маме му еба.

Абе како да излези Зоки на пресконференција ко знај со какви мафијаши си има работа. Двојче е најмногу крив! Сите знајме дека со сила му го дадоја клубот на Цермат. Е сеа Зоки не дека неќи ама не смеј да зборни, ќе си напрај проблеми. Овде е во прашање мафијата на вмро. А Ѓоко треба да го јади стапо тука дури е во Битола. Да види на кој се курчи и на кој продава пуфки!! Со 5 000 евра плата, 5+ поени од зоната за испаѓање, стигна до - 7 од бараж за опстанок. Алал да му е! Еден и единствен! МРШ ВО ЦАРЕВ ДВОР! И таму ќе те каменуват твојте соселани шо секој ден ги вреѓаш!!!

Можно е бе да сонувам дека грујо ветил на конгресот во Куманово дека ќе ја прошират лигата
Не бе не сум салам се пореметив
Инаку царев двор со денешниот резултат е на чекор од прва лига само следното коло да победи со гостивар честитки за "нашите " деца шо се таму и арам да му е ако ние отпадниме на сите во клубот и градот и за крај да ти се плукнам во лигата со царев двор турново ренова силекс металург и други картон клубови без навивачи!

ете составот денес 8/11 донесени играчи
јас мислам дека тој шо ги донесе овие играчи во Битола треба кривично да одговара затвор да лежи..[DOUBLEPOST=1430664997][/DOUBLEPOST]Не знам кој се овие нашите шо се појдени во Турново, една кола две шо се ама алав да ви е шо сте се закренале овие курантари да ги гледате, дај издупете му ги гумите таму да не си дојдат да не ги гледаме да се нервираме

Последно уредено:
шта речи со ваква игра да тепаш, јас дури гледав две додавања не врзавме, цела среќа се изнапромаши Турново. Уште еднаш се потврдва дека со двајца играчи ќе го избегневме баражот

Таман ги отпишавме сите , шо му требаше ова победа сеа... Ќе киниме нерви до крај изглеа.

Среда тетекс да го тепаме и после сами ќе си ја решаваме судбината!
Браво за денес се бореа децата патем толку му е силата синкир брегалница турново и другите се по арни цела лига е чотка криво ми е шо шпиц не зедоја рает ќе бевме ама и вака баражот ни се насмевнува ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom