Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ме утепа судијата на Селтик - Данди.
Ја играв плус на жолти, братов влечење, стартови на нога, намерни фаули, стартови од зад грб, ги свиреше само како фаули, без жолти. НЕ дека не беа за жолти, али не даде картони.
Уште на крај кога ми требаше една корна за добивка, го продолжи мечот 1 минута:facepalm:

Колеж.

ради качена граница од 3 коша избришав најсигурен тип од бугарска кошарка и го ставив копитото Пеља да победи со 5 гема разлика . Бел ден да не види , женска му со црнец да го изневери и сида да му пренесе . Ми пропадна златна Цибона и Никулеску со идиотов врзани . Пак нека се плашам од променета граница. Ебате мајот.
Пеља ти е крив за твоето незнаење - алаверсан o_O

Брат де дај 2 квота сумирана од петнаесе утакмици од 1.02 ко шо играш да се дуплираме , не ме зезај на маката.

:lolzz:
кој Пеља кој црни бакрачи на хендикеп жити се,па клетви пцуења невидени........типот си тепа вака или така,за хендикеп ќе бараш посериозни тенисери/тенисерки,оваа боранија може да се шлепа по челенџери само

Katastrofalen mec bese..Luz se drzese,duri i na dva pati brejk prednost imase vo resavackiot set ama iskreno ne me impresionirase nesto naj naj.Go gledav i vcera protiv Musialek ne igrase koj znae sto.Iako iskreno,mlad e i rano e za procenki.

Na 3-4 vo tretiot set se izvadi Pella na sreka so niski nesakajki udari.:icon_mrgr:

Za utre ima super natprevari,ke se miksne nesto.:cool:

Roeselare edvaj tepa ama vazno tepa.:pipi:

Cska 163.5+
Lyon 1
Plzen 1
Fener 1
Barca 2&3+
Man Utd 1
Atl.Madrid 1
koef 10+ ..na 500 ili 1000den ..pa sta bude ..

да не знае некој во која кладилница ке може да се уплати мејведер-пакјао?

Да моеше негде денес милион ке уплатев на то дека ке заврнит макар и на временска прогноза рекле дека шансите се 0 % од негде ке се створеше облак и ке се истуреше
он
Њукасл Х2

@martin_92 ти уплаќаше 1v3+ или сум те смешал со друг? (дали играта е 1 или 3+ да испадне ми е прашањето)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom