Мислење и совет за мојата андроид игра.

• Креатор на темата Креатор на темата angeltemelko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 април 2015
Мислења
8
Поени од реакции
1
па ево вака јас со мојто пријател ја направивме оваа игра и би сакале да ни дадете некој совет во врска со неа што да измениме што да додадеме,секоја идеја би била добредојдена.
еве и линк од нашата игра би било супер ако ни ставите рејтинг со 5 ѕвезди зато што ова е македонска игра и би било добро да се подржиме еднаш и ние македонците :). нека видат американците дека и ние сме способни да напревеме игри како нив дури и поубави. ви благодарам на разбирањето.во новиот upadte ке има и нови карактери.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apdevelopment.dodgehero&hl=en

Си ставил 10 скриншотови а од gameplay-от нема ни еден?

Од 1 до 5 ти давам максимум 3 ѕвезди. За ривјусите, ептен се приметува оти си се помачил да направиш 5 6 акаунти се со цел да набилдаш рејтинг. Рејтингот сам по себе ќе си дојде, ова не ти чинело...

bbMvLBD.png

Од 1 до 5 ти давам максимум 3 ѕвезди. За ривјусите, ептен се приметува оти си се помачил да направиш 5 6 акаунти се со цел да набилдаш рејтинг. Рејтингот сам по себе ќе си дојде, ова не ти чинело...

bbMvLBD.png
Тие сите ми се пријатели,и ако направиш повеќе од 2 акаунти гугл ти ги брише во рок од 24 часа :),па нема врска и 5 ѕвезди ако ми ставиш нема ништо ти да изгувиш ама јас ке добија,јас ви побарав подршка како македонци,и ако може да ми кажете што да изменам за да ги добијам тие 5 ѕвезди.ти благодарам на разбирањето (y)[DOUBLEPOST=1430235305][/DOUBLEPOST]
Си ставил 10 скриншотови а од gameplay-от нема ни еден?
има 4 скриншотови но тие самите се повторуваат,првиот скриншот е од gameplay-от.

А океј моја грешка. Инаку можеш и да си платиш за ривјуа имам контакт :-)

А океј моја грешка. Инаку можеш и да си платиш за ривјуа имам контакт :)
Ти благодарам за твојата љубезност,но јас и мојто пријател не сакаме купени рејтинзи,наместо тоа сакаме вистински рејтинзи.
Инаку повторно ќе напоменам дека јас ви побарав рејтинг да не подржите како македонци :)

Добро добро ќе ти пуштам попосле.

Кога видам реклами во игра која што допрва влегува на глобалниот пазар ми се кења. Или тргни ги рекламите или пропадни. тоа е.

Добро добро ќе ти пуштам попосле.
Изгледа не се разбравме добро,јас не ви побарав никаков контакт јас ви реков вие како македонец да ставите добар рејтинг,затоа што ние македонците сме таков народ ако има две продавници со исти продукти и исти цени едниот да е македонец другиот да е од друга држава некој си странец,ние нема да одиме кај македонецот туку ке одиме кај тугинецот,наместо да му помогнеме на нашиот македонец ние му помогнуваме на другите непознатите,исто така е и со нашата цела историја,ние небевме предадени од некоја друга држава,туку од нашите македонци.Сигурен сум дека ме разбравте што сакам да кажам.[DOUBLEPOST=1430307167][/DOUBLEPOST]
Кога видам реклами во игра која што допрва влегува на глобалниот пазар ми се кења. Или тргни ги рекламите или пропадни. тоа е.
Ви благодарам за вашиот совет многу го ценам во наредниот update ке ги нема неашите реклами :)(y)

Последно уредено:
Ви благодарам за вашиот совет,многу го ценам во наредниот update ке ги нема неашите реклами :)

Само бев искрен. Ова е многу лоша старатегија да се заработи некој денар од игра. Барем не за игра која што влегува на огромниот пазар. Ај да бевте Angry Birds со милиони превземања ширум светот, ОК ама вака.. :)

Ќе ти пуштам попосле рејтинг не знам што е нејасно :-) нема потреба од анализирање на психата на некоја нација.

Само бев искрен. Ова е многу лоша старатегија да се заработи некој денар од игра. Барем не за игра која што влегува на огромниот пазар. Ај да бевте Angry Birds со милиони превземања ширум светот, ОК ама вака.. :)
Во право сте за тоа,и ние помисливме на тоа но во најскоро време ќе ги тргнеме.Уште еднаш ви благодарам. :)[DOUBLEPOST=1430307725][/DOUBLEPOST]
Ќе ти пуштам попосле рејтинг не знам што е нејасно :) нема потреба од анализирање на психата на некоја нација.
Како сакате,јас ви кажуваме дека ние не сакаме да не се мачите.Таја е вистината за нашата нација вистинита,болна но таја е мора да ја прифатиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom