- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 8.235
микротаргетирањето.
микротаргетирање
Kaко си го напишал ова, како да е некоја врвна наука со соодветна литература. МИКРОТАРГЕТИРАЊЕ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
микротаргетирањето.
микротаргетирање
Не е наука, ама треба да знаеш во која канцеларија да влезеш. Досега не знаеа.Kaко си го напишал ова, како да е некоја врвна наука со соодветна литература. МИКРОТАРГЕТИРАЊЕ.
Па нека ме поткупат нема да ми сметаСлушнавме од што се состои вашето микротаргетирање. Инспекции, закани, уцени, притисоци, поткупи. Али фино сте ги спакувале во еден збор.
Ми се стужи од коментаров.
Шо ти се стужи, ВМРО не да работи, работи и тоа агресивно. Тоа е вистинатаМи се стужи од коментаров.
Тоа е политички коректно зборче, кое не обесхрабрува храбри опозиционери и не дава простор да бараат виновници за половични успеси или неуспеси. Никако не ви чини... :/Бруте, тоа не е работа. Тоа е рекет. Повеќесложни зборчиња не менуваат суштина. Не му требаат на бастердот, ти носи си ги со здравје.
Понуда не е рекет. Политичките партии нудат граѓаните гласаат. Ако под понуда мислиш врзопче пари тогаш е проблем.Бруте, тоа не е работа. Тоа е рекет. Повеќесложни зборчиња не менуваат суштина. Не му требаат на бастердот, ти носи си ги со здравје.
Тоа е политички коректно зборче, кое не обесхрабрува храбри опозиционери и не дава простор да бараат виновници за половични успеси или неуспеси. Никако не ви чини... :/
Понуда не е рекет. Политичките партии нудат граѓаните гласаат. Ако под понуда мислиш врзопче пари тогаш е проблем.
Ок, ок, се извинувам. Не беше персирачко Ви шефе, мнозинско беше. Ама повторно, не ми текна дека синот на претседателот на СПМ изговори „им ебам племето комунистичко“. Си имате вие левите подгрупи кои се антагонизираат меѓусебно. Во иднина ќе ве... микротаргетирам.Тоа "Ви" знаеш на кое место да го ставиш.
Инаку, да илустрираме. Знаеш дека многу љубам да илустрирам. Во оваа сцена Петко и Митко праат муабет за некој Трајко.
-Абе, чу ли? Трајко банкротирал, му собрале фирмата, жена му го напуштила сосе деца, абе ѓурултии.
-Ајдеее..
-Да бе.
-Шо станало?
-Гласал на референдум.
-Е ако де.
-Е не е ако. Го виделе овие од вемеро и го микротаргетирале.
-ГО МИКРОТАРГЕТИРАЛЕ?
-Го микротаргетирале. Де де, не се треси.
-Ми паѓа шеќерот секогаш кога ќе слушнам дека некој го микротаргетирале...ај батали.
кој лифт да го исклучиш, кому да запретиш, кому вреќа брашно да дадеш...... ако знаеш кај да отидеш.