ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
po nekoe voeno kombe( ne znam kako se vikaat) so 2 - 3 vojnici, i po strog centar gi ima...

http://telma.com.mk/vesti/pronadejneno-odzemenoto-oruzhje-vo-akcija-okolu-goshince
Кај се сега овие што пишуваа дека е сценарио на Груевски?Доста мешате во секаква работа политика Груевски бил крив, Заев бил крив, очигледно е дека е работава сериозна.Се работи за безбедноста на државава и доста со шпекулации остајте ја полицијава да работи.
А шо имаме ние да изгубиме ?

Ако се бара одговорност,сите треба да ја сносат,и црвените и плавите.но главното прашање е што после нив ако дојде до тоа,која ќе биде политиката,кој ќе биде власт,а кој опозиција?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ako gi nema вмро и сдс сонцето нема веке никогаш да изгрее и смрак смрака ке настене, крај на светот..

Ве читам и се смеам хаха. Зарем навистина мислите дека на некому му е гајле за трошоците на државата во овој момент? Навистина има малоумни членови тука...

i po ulici na kumanovo rasporedile vojnici, od tamu mozham da zaklucham deka situacijava e epten seriozna, inache zoshto bi izlegle, nafta ona ova...
излеа имаат некоја дојава од Хашим Тачи за терористички акции во Куманово

Сте се запнале сценаријо па сценаријо, луѓе државава ќе ви ја сотрат, ќе ви ја подели зајко и ќе си седите со стапот враце, ваши браќа ќе војуваат, вие го слушате онај волон некрастен стојанчо, им купува сендвичи на оние покрај него, со сокче. Овие се кучиња гладни бе, ќе седнат на власт и ќе ве сотрат, живи ќе ве изедат. Колку и да монтира заев разговори, не му држи. Ај и да се вистина, ќутетеси, убаво е вака.

Sent from my HTC One_M8

Добро е, се исполни едно од барањата на терористите, сега ваљда ќе престанат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom