Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
на ситно денес Росол има валуе 2.40 спортлајф

Стразбур 1Xи2+
Вексфорд 2+
Билбао X2и2+
2,74 1000ка

Shalke 2 ka denes e poklon na denot 3 koif[DOUBLEPOST=1429870142][/DOUBLEPOST]fognini ke si tepa 1.6 koif i rosol da zemi set 1.6 vrzani so aziz hen shalke 2.15 koif

Последно уредено:
Shalke 2 ka denes e poklon na denot 3 koif[DOUBLEPOST=1429870142][/DOUBLEPOST]fognini ke si tepa 1.6 koif i rosol da zemi set 1.6 vrzani so aziz hen shalke 2.15 koif
и СЕ е добро да не важеше Мајнц за домашна екипа,таму очите ќе ти ги ископаат да не го однесиш целиот плен од кај нив

Izgleda ne e tolkav maler Dzonkata:),kako so se obiduva da se pretstavi ovde na forum.:pos:
Inkeri praj:)

Не сум малер јас,туку сум проклет од господ ..тоа со кошарките што ми се има случувано за малце ќе дојдев до ментална ретардација дури на бајачка село дедебалци заминав само жената не беше таму ..од центар даваа кошеви само за јас да не ја фатам минус,или по 40 коша ќе си дадеа двете екипи..таква страшна работа не му посакувам ниту на душманот да му се случува..по 30 пати со ред имам паѓано онака, не сум тука за да се жалам туку сакам да напоменам дека време е некогаш среќата да сврти и нема смисла само да ме паѓаат

Локомотив Загреб и Атлетик Билбао мора да тепаат денеска, врзани заедно 4.1 прават.

Па не знам баш во Плеј ин дали е исплатливо да се игра не поради тоа што е регионална, мислам на она што го понудуваат, имаат големи аматерски грешки во превод. Воведоа нови игри поради тоа што увидоа дека губат голем број играчи, па се одлучиле на ваков чекор, го променија билтенот малку од малку ама преводот и е катастрофа и неможеш некако да профитираш на долг рок, не се ни слични коеф какви што се коефициентите кај СЛ и БетСити. :)
Нели @Harvey S. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom