Апел за помош на Зоран Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата blanco
  • Време на започнување Време на започнување
Има види линкот што го постирав погоре.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Добро само мојава банка ми бара и адреса од примателот на парите? Има некој друг пд странство што му бараат адреси?

Не ми се праќа преку сајтови што земаат %, сакам директ на сметка да му пратам :(

Од Фондот денес биле одобрени пари.
Од еден друг случај, за жал видовме дека тоа не е гаранција кај нас.
Кај нас може фондот да одобри, ама додека не исплати, ништо не е завршено.

За од странство нема ништо како и обично, така? :(
Ако има некое инфо пишете

Добро само мојава банка ми бара и адреса од примателот на парите? Има некој друг пд странство што му бараат адреси?

Не ми се праќа преку сајтови што земаат %, сакам директ на сметка да му пратам :(

На жиро-сметката на Комерцијална банка: 300-1610000010-61

Исто така, донации може да се направат и преку сервисот gofundme.com на овој линк.

Сметките за донации од странство се следниве:

Name and Surname: ZORAN GJORGJIESKI
Address : VEVCHANI STRUGA MACEDONIA
Accоunt number: 0230706249465
IBAN: MK07300307062494652
BENEFICIARY’S BANK: Komercijalna banka AD Skopje Ul.Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

На жиро-сметката на Комерцијална банка: 300-1610000010-61

Исто така, донации може да се направат и преку сервисот gofundme.com на овој линк.

Сметките за донации од странство се следниве:

Name and Surname: ZORAN GJORGJIESKI
Address : VEVCHANI STRUGA MACEDONIA
Accоunt number: 0230706249465
IBAN: MK07300307062494652
BENEFICIARY’S BANK: Komercijalna banka AD Skopje Ul.Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

Како што пишав, мене банката ми бара адреса од човекот, без тоа не можам да пратам пари. А на сајт што зема 5-10% не ми е ќеиф. Обично ги прогонувам по фејсбук, ги пронаоѓам и им праќам по вестерн...

Како што пишав, мене банката ми бара адреса од човекот, без тоа не можам да пратам пари. А на сајт што зема 5-10% не ми е ќеиф. Обично ги прогонувам по фејсбук, ги пронаоѓам и им праќам по вестерн...

Адресата е Вевчани, Струга, Македонија :)
Населба без формиран уличен систем.

Последно уредено:
Фoндoт пoкривa 100% зa трaнсплaтaцијaтa, oперaцијaтa ќе биде вo Зaгреб. Сепaк прoцесoт нa рехaбилитaцијa е пoдoлг и би трaел нaд 3 гoдини пa ќе требa дa се пoкријaт трoшoците...Дa гo нaпрaвиме ние нaшетo сo дoнирaње и дa се нaдевaме декa Зoрaн ќе биде пoдoбрo пo oперaцијaтa.

Имај предвид дека ако ги испратиш на негово име ќе мора да оди лично во WU да ги подигне што претпоставувам дека не е баш возможно. Можеби е најдобро да го исконтактираш семејството за да се организира некој од нив.

Дечки сега читам на Твитер дека починал Зоки. Точно е ова или само шпекулација?:/

Вечна му слава :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom