Registriran
Professional
- Член од
- 20 јули 2010
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima za vo holandia za vo crvenite kafezi, sakas?Дали некој има пишано мејл или пак има контактирано за сезонската работа во Германија за берење јагоди, аспарагус и дрр.. Во врска со објавите што кружат на интернет.
Mnogy ste ja promasile temataДали некој има пишано мејл или пак има контактирано за сезонската работа во Германија за берење јагоди, аспарагус и дрр.. Во врска со објавите што кружат на интернет.
Дали некој има пишано мејл или пак има контактирано за сезонската работа во Германија за берење јагоди, аспарагус и дрр.. Во врска со објавите што кружат на интернет.
Другари не се работи за песимизам туку за сурова реалност. Денес го читав стенограмот на комисијата а можете и вие. Јасно стои дека неможат да гласаат за измените дури ни во комисијата се додека не дадат мислење министерството за внатрешни работи и правосудие. Па доколку дадат мислење да се внесат измените па пак разгледување па гласање па дури тогаш оди во парламент итн итн ..... Јас мислам дека има некоја тивка војна за чив бизнис да процвета незнам што да кажам повеќе а сите се надевавме на позитивни работи.....![]()
Mislam deka treba licno...ama ne sum 100% siguren.Ako nekoj znae sigurno od clenovite tuka na forumot neka pisi.Sad mi je jasno. Hvala vam ljudi mnogo. Da li mora licno dokumenta da se odnesu ili moze neko drugi?
Сигурно не работат легално. Со Бугарска виза неможиш да работиш на друго место освен Бугарија.
Можиш слободно да се јавиш во амбасада ќе ти потврдат, па дури и може да им кажиш кој се тие што работат во Италија со Бугарска виза па да им го докажат спротивното![]()
Dali e pustena postapkata za bugarski pasos?Dali go izglasaa zakonot i koga tocno ako moze nekoj da mi odgovori?
Ima za vo holandia za vo crvenite kafezi, sakas?