Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Тетоецов ко фанојте на Реал од Африка е станат. Крај на сезона... Чекајте малце другари!
Имаме и други играчи у тимот што умеат да додаваат и да дриблаат. Мислам дека Иско,Крос и Хамес се доволни да не се примети отсуството на Модриќ
Абе намерно зборим за да излезе обратно. Уште не сфати каков баксуз сум? Ако пишем проаѓамо, тогаш сигурно испаѓамо :D
Ај сеа стај ми еден лајк и од профилот на sayler :D

Абе намерно зборим за да излезе обратно. Уште не сфати каков баксуз сум? Ако пишем проаѓамо, тогаш сигурно испаѓамо :D
Ај сеа стај ми еден лајк и од профилот на sayler :D
А затоа ли со Гранада 2:2 прогнозираше :pos:

Чичарито е роден за вакви тимој ко Атлетико...мислам подобра опција ќе биде од бензема во нападот...едно што е побрз друго што е многу поснаодлив во простор..

Во вакви кризни моменти треба да се види искуството и знаењето на Карло,не само пушти ги 11 со иста формација,иста тактика и моли се Касиљас да не згреши по средина кога му шутираат...
Бензема да се врати,Хамес да ја задржи формата и Кристијано да ги користи шансите-друго не ни треба на Бернабеу

Хесе лево,Роналдо шпиц кој Чикарито које п.материне

OFFICIAL: Gareth Bale has been diagnosed with a muscle injury in the soleus muscle of his left leg.

Gareth Bale will be out for 2-3 weeks. ‪#‎AnimoBale‬
#ThereWillBeHatters

1242469_Real_Madrid_CF.jpg

----------Икер----------
Кар---Пеп--Рам--Кое/Арб
-Џеј-Крос-Иља-Иско
---Чича---Роналду-

102.6% е ова составот.
У второ влагаат Начо, Варан и Хесе за да добиеме на стабилност и рамнотежа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom