Batman vs Superman: Dawn of Justice

• Креатор на темата Креатор на темата puno
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 март 2012
Мислења
8.686
Поени од реакции
5.373
Едноставно уште не ми се верува, вчера првпат го изгледав, се мислев пред да кликнам да не е фенмејд, но не, протекна факинг трајлер.
Изгледа приказната ќе се одвива како што се шпекулираше, многу ќе се потпира врз анимацијата Dark knight returns, сцената во трејлерот токму во тоа алудираше.
Супермен од некои ќе се обожава како Господ, а истата причина да биде други да го мразат и да му се плашат.

Tell me, do you bleed?

Што мислите?

"The world has been so caught up with what he can do that no one has asked what he should do."

Сигурно се имат умислено овај супермен , а јас незнам како мојт Бетмен да се спротиставит на СУПЕР човек, ама ај ќе видиме, не дека е слаб овај, ко животно е Бен Афлек напраен за филмов.

И мене тоа ме копка, како на овај ќе му се спротивстави, воопшто не ми е јасна приказната. Може некој поупатен да објасни :D

Филм за мали деца.

kAEiXhh.png

И мене тоа ме копка, како на овај ќе му се спротивстави, воопшто не ми е јасна приказната. Може некој поупатен да објасни :D

• We could have changed the world…now…look at us…I've become a political liability…and…you…you're a joke. I want you to remember, Clark…in all the years to come…in your most private moments…I want you to remember…my hand…at your throat…I want…you to remember…the one man who beat you.

Бетмен е познат по неговиот супериорен интелект, стратешка и тактичка подготвеност како и скапите гаџети. Специфично во случајов, Бетмен (Односно Green Arrow {Сојузник, уште една ствар шо ја има Бетмен. Голема е веројатноста филмов да биде Justice League vs. Superman}) користи стрела со врв од криптонит шо му рснуе на Супермен у фаца.
После тоа е мачкина кашлица. Значи фората е, ако Бетмен има време да се спреми и да напраи план, скоро гарант тепа. Иначе, да му влезе Супермен out of nowhere 1v1, Бетмен дефинитивно ќе изгуби.

Zack Snuder прави добри стрипски филмови, као 300 што му е, мислиш векторска графика гледаш а не филм. И е добар за ваков жарн на филмови. За мене мислам дека ке биде подобар бетмен него оној на Нолан зашто нолан прави од стрипски филм у реалистичен филм, и сере тука како со Dark Knight, мислиш драма гледаш. Ваков стил како на Zack ми се свиѓа.

Не е бајт, сериозен сум.
Како може fantasy суперхерои филмови уште да ти бидат интересни.
Се шегуваш нели?[DOUBLEPOST=1429476735][/DOUBLEPOST]Мислам дека на бетмен во филмов има шанси за да добие некоја битка.
Се сеќавате дека вејн има свој сателит, сигурно знае што му се случи на кларк кога се качи кај бродот на криптонците, мислам дека од таму ќе му ја знае слабата точка, дури мислам дека ќе го зароби додека не излезе поголема закана, после ја знаете фразата од анимацијата јустис лиг вар, we need our big gun.[

Последно уредено:
  • We could have changed the world…now…look at us…I've become a political liability…and…you…you're a joke. I want you to remember, Clark…in all the years to come…in your most private moments…I want you to remember…my hand…at your throat…I want…you to remember…the one man who beat you.

Бетмен е познат по неговиот супериорен интелект, стратешка и тактичка подготвеност како и скапите гаџети. Специфично во случајов, Бетмен (Односно Green Arrow {Сојузник, уште една ствар шо ја има Бетмен. Голема е веројатноста филмов да биде Justice League vs. Superman}) користи стрела со врв од криптонит шо му рснуе на Супермен у фаца.
После тоа е мачкина кашлица. Значи фората е, ако Бетмен има време да се спреми и да напраи план, скоро гарант тепа. Иначе, да му влезе Супермен out of nowhere 1v1, Бетмен дефинитивно ќе изгуби.
Не сум знаел ова за стрелата, сеа ми е пореално малце. Иначе знам за Бетмен дека е стратешки Мурињо у тој свет ама не ми беше јасно што и како. А Green Arrow ќе биде ли вклучен у филмот?

првиот пат кога го гледав трејлерот си реков катастрофа.. Зошто бетмен према суперман нема никакви шанси.. мегутоа откако прелистав низ интернет дознав дека едни викаат дека костумот ќе му дава супермоќ нешто слично како Ајронмен.. Како и да е супермен руулззз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom