Bundesliga 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Бундеслигата?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема везе тоа брат, него да речеш дека она не е за црвен стварно не знам колку треба да не се разбираш у фудбал...

Ова сигурно значи крај за Спахиќ во Леверкузен

Голот на Штокер на вчерашниот натпревар против Хановер.

Кaкoв Хaрник... не му беше денoт.
А кoлку им знaчи oвoј нaтпревaр.

Медиумите пишуваат за Клоп дека сака да го раскине договорот. Ќе има и прес подоцна. Најверојатно Тухел ќе ги води следните 4 години.

Медиумите пишуваат за Клоп дека сака да го раскине договорот. Ќе има и прес подоцна. Најверојатно Тухел ќе ги води следните 4 години.
Има инфо кај сака да иде или само сака да го раскине договорот?

Edna godina Sabatical i posle vo Anglija. Ima dosta klubovi tuka, Manchester, City, Arsenal...

Има инфо кај сака да иде или само сака да го раскине договорот?

Guardian одма пишале за Сити дека ќе пробаат да го ангажираат. Но, некако не ми пасува Клоп и Сити.

официјално е, мене Арсенал ми е најверојатно..

Клоп на пресот изјави дека нема контакт со ниту еден клуб, но и дека не планира да прави пауза една година.

Ако оди во Англија најверојатно ќе оди во Сити или евентуално во Ливерпул ако му дадат отказ на Роџерс зошто тешко да се пласира во ЛШ нареднта сезона зошто Арсенал и Јунајтед нема шанса да им дадат отказ на нивните зошто немаат толку лоши резултати за да добијат отказ. Додека во екипи како Евертон или Тотенхем не верувам да оди зошто тие не би можеле во ЛШ да се пласираат не пак да се борат за титула.

11046713_1396818707025008_1260887936635938754_n.jpg

Што е многу, многу е (n)

Borussia Dortmund have appointed Thomas Tuchel as their new head coach from 1 July 2015, with the 41-year-old putting pen to paper on a three-year contract.

The club will officially unveil the new coach in the week that follows the end of the season and it is hoped the public will understand that none of the parties involved will address the matter until then.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom