Готово средив.А претходно се регистрира како девелопер со истиот микрософт акаунт?

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово средив.А претходно се регистрира како девелопер со истиот микрософт акаунт?
Овој модел е со фабричка грешка има проблеми со тачот. Твојот како е, имаш проблеми со тачот??Od denes da se pofalam i jas konecno vlegov vo windows familijata na microsoft lumnia 535 ^_^
Za sega e se super nema nikakvi problemi so tacot bas letaОвој модел е со фабричка грешка има проблеми со тачот. Твојот како е, имаш проблеми со тачот??
Во која мобилара ја има?Многу скапа сега за сега 640ва бе поефтино од мобилара да си ја купиш него од т-ебале со договор![]()
Мобилара за сеа тешко али на нет е оригиналот 200$ да го е*амВо која мобилара ја има?
Па тогаш и не е скапа бе. 200$ ти се 11000 денари, а на т-ебале страната пишув дека е 10990 само телефонот.Мобилара за сеа тешко али на нет е оригиналот 200$ да го е*ам
Ако го земеш со при-пејд картица е 10000. Цената е океј според мене.Па тогаш и не е скапа бе. 200$ ти се 11000 денари, а на т-ебале страната пишува дека е 11000 само телефонот.
Па на поспејд е џабе у темобајл деМногу скапа сега за сега 640ва бе поефтино од мобилара да си ја купиш него од т-ебале со договор![]()
Како 535, другар ја зема пред некој ден топ, мука нема и тач и мач.Za sega e se super nema nikakvi problemi so tacot bas leta![]()