TAV автобус од Скопје до аеродром

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
Деновиве по Партизанска гледам автобус со таблица на ТАВ кој претпоставувам оди до аеродром, го гледав дека застанува на повеќе автобуски на ПАртизанска и после иде по трасата на 2ка.

Знае некој дали е овој автобус за патници или само за вработени на аеродром, колку пари е, возен ред?

edit: http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=44&egId=14&eventId=58808

али овде викаат дека тек ке дојде нивната компанија за копнен превоз да прави физибилити студија.

Не ми се верува толку брзо да воспоставиле автобуска линија, претпоставувам дека само за вработени е... ваљда

Да да уште пред некој ден кажаа дека пуштија автобус и во Скопје и во Охрид, мислам дека еден автобус и неколку комбиња или така нешто важно има превоз 100 посто

Автобус за обични патници, не за вработени во аеродром?

Абаут блоди тајм. Се надевам дека под хитно ке пуштат автобус. Скопје е единствен главен град во Европа што нема редовна линија од Аеродром до центар.

Информации, рута, возен ред?

Mislam deka e za vraboteni,ustene se o tolku razraboteni za da bi imale i prevoz ,nekako ne mi drzi

Такси мафијата што вози од аеродромот е доста јака, ќе има крвава војна за патници.

Има некоја агенција од Скопје за 350 ден во еден правец ваљда со комбе носи, на радио слушав ама забораив која е (не беше позната).

Има некоја агенција од Скопје за 350 ден во еден правец ваљда со комбе носи, на радио слушав ама забораив која е (не беше позната).

Се занесуваат. Колку км е бе за 350 ден? До Охрид е 350 денари. Ако иде цела фамилија на аеродром колку ќе плати? 4*350. Ебати луѓето сите да се збогатат преку ноќ, и властите се криви сите овие години една линија да не пуштиш од ЈСП. Нека биде и 50 ден ама нека биде реално, кога има пазар зашто не вовеуваат линија? Ми се гади.

Pa koja e taa agencija ? Od aerodrom Skopje do grad ima li nekakov organiziran prevoz voopsto ? Avtobus ili slicno ?

Вардар Експрес со овие чудни комбиња (и со автобуси) возат ама мислам дека е за работници.
Photo0887.jpg

Photo1034.jpg

Извор: www.autobusi.net/forum/ ,авторот е на сликата

Вардар Експрес се обраќаат до аеродром и назад, моментално само со комбиња и ретко ги има во денот, во зависност од слетувањата. Цената на билетот е 100 ден. еден правец. За до аеродром го купуваш у комби, а за назад на шалтер на аеродром. Трга од александар палас, холидеј ин, железничка, континентал и цепа до аеродром. Повеќе информации за возниот ред, на нивната официјална страна.

Глеaм темaвa oдaмнa е, aмa дa прaшaм дaли некoј имa пoјмa, пoстoи ли уште aвтoбусoв, шo кaкo? Нaјдoв некoј вoзен ред aмa сaмo сликaтa сo вoзниoт ред јa oтвaрa не е стaтијa не пишувa oд кoгa е и дaли функциoнирa уште... Ве мoлaм aкo некoј знaе нештo пишете, ми требa инфo зa средa :)

Глеaм темaвa oдaмнa е, aмa дa прaшaм дaли некoј имa пoјмa, пoстoи ли уште aвтoбусoв, шo кaкo? Нaјдoв некoј вoзен ред aмa сaмo сликaтa сo вoзниoт ред јa oтвaрa не е стaтијa не пишувa oд кoгa е и дaли функциoнирa уште... Ве мoлaм aкo некoј знaе нештo пишете, ми требa инфo зa средa :)
Функционираше пред месец дена, само што трга од една локација Холидеј ин.
Јави се на телефон ако има прашај во колку саат е само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom