Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Еве еден друг начин на заработка,преку трафик сурфање
http://www.top1surf.com/?rid=18230
Зошто е овај поинаков од другите трафик сајтови?Па првенствено поради jack pot можноста.Исплаќа на минимум 5$
Доказ за исплата - Screenshot from 2015-03-31 11:58:03.png
Инаку покрај jackpot,кредити банери,и слично,во сурфањето заработувате и кеш.Ако сте активни,би требало за една недела да искеширате.

Denes trafficmonsoon rastura od reklami, dosega 14 mi dade, pokasno verojatno uste ke ima:)

15gv60i.png

PaidVerts go dobija nazad PayPal-ot :) :)

E mnogu bericet od paypal!!![DOUBLEPOST=1427926750][/DOUBLEPOST]http://trck.me/336928/
Idealna strana za pocetnici, ne bara vlozuvanja i kotira dosta visoko na EMS listata :D Gokubyx...

Последно уредено:
Ni ojoo ne isplaka,2 nedeli cekam za 6 dolari,pozz

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

I believe the debt swap is scheduled to happen sometime on April 7th or 8th. Likely late in the server day.

For every $0.30 you are owed in the fast track queue, you'll be issued 1 share. And for every 600 BAP, you'll be issued 1 share. (All rounded up)

Изгледа Јо ја научи лекцијата од прошлиот пат, кога чинам изгуби повеќе од планираното (според него) па сега ги дава колку што беа до денес акциите, односно 0.3 од акција или 600 БАП (на MTV). МогуЌе е после БАП свапот да се извадат повеќе пари или тешко?

Ova ne e Bap swap , ova e celosen swap. Site bapovi i investicii vo FTQ ke bidat smeneti za akcii.
Posle swap portfolioto ke se iscisti i nema da mu borci na nikoj, taka da, bi trebalo da e polesno za pravenje pari

Ova ne e Bap swap , ova e celosen swap. Site bapovi i investicii vo FTQ ke bidat smeneti za akcii.
Posle swap portfolioto ke se iscisti i nema da mu borci na nikoj, taka da, bi trebalo da e polesno za pravenje pari

Добро моја грешка. Како и да е, можно ли е да се напраат повеќе пари после 2 месеца, од кога ќе почнеме да ги продаваме акциите ? :) Јес да нема да вложам којзнае колку, 15 20 долара , али ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom