Општи вело муабети, прашања, совети

A

Avenger99

Гостин
Дечки мала помош. Бидејќи еве кај е пролетта, планирам нешо поактивно да вртам, па ми треба и нешо дресче, шорцеви за облекување.. Кај да најдам е сеа да не се нешо експремно скапи. Бидејќи велосипедот ми е Specialized не би било лошо и опремата да биде, гледав на prosport.mk немаат на сајтот шорцеви и дресови.. Outdoor.mk исто.. Да нарачувам од нет? Или?[DOUBLEPOST=1427734625][/DOUBLEPOST]Едит: Гледам, оган скапи се на нет работите од Specialized, кажувајте кај да се облечам поефтино, по можност и некое јакниче.

Последно уредено од модератор:

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
Тешко кај нас ова. Нема многу избор. Баш скоро шетавме со еден другар и многу малку опрема најдовме. Тој се одлучи да си нарачува од нет се. Само блуза по долги ракави зема од sportvision, можеш таму да провериш да не најдеш нешто.
Од нет ова го видов до сега. 661, TLD, Specialized и ова рандом го најдов.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Дечки мала помош. Бидејќи еве кај е пролетта, планирам нешо поактивно да вртам, па ми треба и нешо дресче, шорцеви за облекување.. Кај да најдам е сеа да не се нешо експремно скапи. Бидејќи велосипедот ми е Specialized не би било лошо и опремата да биде, гледав на prosport.mk немаат на сајтот шорцеви и дресови.. Outdoor.mk исто.. Да нарачувам од нет? Или?[DOUBLEPOST=1427734625][/DOUBLEPOST]Едит: Гледам, оган скапи се на нет работите од Specialized, кажувајте кај да се облечам поефтино, по можност и некое јакниче.
Прочитај погоре што сум пишал.Кај Пеџа имаш најголем избор секогаш.Другите и ретко кои носат несметајќи го денда се разбира,но таму цените се посоленки.

A

Avenger99

Гостин
Фала дечки. Иначе не ја читам редовно темата затоа не сум прател што сте пишувале позади. По нет не ми се нарачува, штознам дали ќе си ја погодам величината, а и скапи ми гледаат работите.. :unsure:

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Фала дечки. Иначе не ја читам редовно темата затоа не сум прател што сте пишувале позади. По нет не ми се нарачува, штознам дали ќе си ја погодам величината, а и скапи ми гледаат работите.. :unsure:
Treba i jas da pojdam da si zemam nesto od kaj nego ako ima na belo

A

Avenger99

Гостин
Прочитај погоре што сум пишал.Кај Пеџа имаш најголем избор секогаш.Другите и ретко кои носат несметајќи го денда се разбира,но таму цените се посоленки.
Кој е тој Пеџа? Извини, напиши уште еднаш ако сакаш да не ја вртам цела тема сеа наназад..

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
И јас Пеџа не го знам шо дуќан држит тој? Знам за еден друг Неџат ама тој стрижит со ножица и шублер:D

A

Avenger99

Гостин
Чекај малце, ова е бившо Tреска? Сум бил овде :D

Последно уредено од модератор:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Момци, шо апликации користите?
Освен Sportypal :D

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Кој е тој Пеџа? Извини, напиши уште еднаш ако сакаш да не ја вртам цела тема сеа наназад..
Eпа друже ептен си бил мрза упм.Да не сакаш и место тебе да ти купиме.Без лутење ама стварно;)

A

Avenger99

Гостин
Eпа друже ептен си бил мрза упм.Да не сакаш и место тебе да ти купиме.Без лутење ама стварно;)
Завртив 2 страни позади и немаше за никаков Пеџа пост, што треба да листам 10 страни? Ете фино лепо ми кажаа кај се наоѓа и крај на приказната.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Од кога почнав да ја користам Страва,Спортипал веќе не сум го ни уклучил.
Туку дали некој знае дали Денда ја донел новата пратка на Кастели?Бил ли некој да провери

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Од денес има Рам точаци во работилница. Кој сака добро точаче со одлични делови и пристапни цени нека разгледаат :D

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Да не знае некој кај може да се најдат етапите од Tirreno-Adriatico(2015) или пак Paris - Nice (2015 ) ги барав на тхепиратебај начекав само Tirrenо Adriatico.2015.Stage04.HDTV.XviD-AFG има нешто на јутуб ама не е тоа тоа по 20 минути од некоја етапа хајлатс и општо доколу знаете било што не само за овие посочениве слободно споделете (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom