Погоди ја расата

• Креатор на темата Креатор на темата Lu
  • Време на започнување Време на започнување
Ех, Австралиски овчар, баш сум мислела да прашам дали ги има кучињава кај нас... @Lu?
Точно погоди :) досега не сум сретнал ниту слика ниту објава некаква за австралски овчар али пред некој период имаше прекрасно прво легло до сега у мк за бернски планински пес.

Точно погоди :) досега не сум сретнал ниту слика ниту објава некаква за австралски овчар али пред некој период имаше прекрасно прво легло до сега у мк за бернски планински пес.
Кое е леглото? Ако ги најдеш родителите пиши.

Кое е леглото? Ако ги најдеш родителите пиши.
Од реклама 5 и пазар 3 се избришани огласите. Доста и преку фб ги рекламираа и им го фалеа потеклото али профил на сопственикот не памтам. Распрашај се по одгледувачи сигурно ги знаат газдите. Иначе случјно еден оглас деновиве сретнав за Њуфаунландерче мало ме воодушеви.

Прво Боксер-Мастив, а второво Питбул со Кобасица :)

И двете кучиња се мешанци од пит бул. Првото ќе да е или кане корсо или боксер.
А второво ( да не му беа пресечени ушите полесно ќе беше!) или е јазовичар-dachshund или american basset hound.

И двете кучиња се мешанци од пит бул. Првото ќе да е или кане корсо или боксер.
А второво ( да не му беа пресечени ушите полесно ќе беше!) или е јазовичар-dachshund или american basset hound.
Секоја чест Зеена секогаш имаш нај остро око за препознавање. Точно така двете кучиња се со пит бул. Првата мешавина (големото куче) е пит бул со азијат барем така пишува... А втората раса е мешавина од пит бул и dachshund. :)

Погоди ја расата:)

1.jpg

Иначе тој што ќе ја погоди расата, тој дава слика од куче да погодиме која раса е или сеедно кој ќе даде слика?:)

09bc837da08651095787094ff78bb580.jpg

Иако се сликав денеска во Прилеп појма немам што чудо е xD

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom