Па културно му помогнавме каде да се обрати.Абе копита. Ве ЗАМОЛИ за помош, а не да се правите паметни. Проклет народ.
A zosto tolku griza za niv? Zamoliv najljubezno...[DOUBLEPOST=1427503057][/DOUBLEPOST]Добро договоров не мора да го плаќа ама тужбава треба. Па треба ли да живеат од нешто адвокатите
Sekoja cest.. Bravo!!Абе копита. Ве ЗАМОЛИ за помош, а не да се правите паметни. Проклет народ.
Da mi trebaТоа беше шега. Ако ти треба уште образец за договор за закуп пушти ми ПП.
A sto mi pobara da ti pustam.. No mi treba i tuzba za sporazumen razbod..dali mozes i toa da mi go ispratis...mozes i tuka da gi zakacis ..neka lugeto neka go imaat..verojatno ke zatreba nekomu...no kako sakas ..jas ke sum ti Blagodarna.[DOUBLEPOST=1427561342][/DOUBLEPOST]Da mi treba
Prosti no kaj nego vo profil nema prati poraka.Идејата беше тоа да му го напишеш на ПП, не овде.
(клик на неговото име, клик на прати порака)
Што збориш бе, тоа е цела постапка, постојат у 90% деца од брак каде треба да биде одлучувано кај кого ќе останат преку нивни изкази, одлуки на центри, фактичка состојба итн., како може тоа уопште да биде завршено со еден договор пред нотар??.. и едно подпрашање, ако раскинувањето на бракот е спогоднено, зошто треба тужба ??, нели тоа може со договор на Нотар а договорот да го состави Медиатор ??
да не гледаш Suits?A zosto tolku griza za niv? Zamoliv najljubezno...