Илуминати

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.289
Русија и Кина свесни се за какво зло се работи и тајните друштва во овие земји активно работат за да спречат воведување на новиот светски поредок.
Мозок и Зелен змеј?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.289
Точно така другар.
Јаки се, особено тие Зелен змеј. Мама илуминатска ебаваат. Директно ликвидации, така треба за рептилите. Овие Мозок не ми се многу по ќеиф, сем што го спречиле Путин да биде таксист. Многу поише го личи претседател. (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Колку и да сме упатени во овие работи никогаш нема да бидеме сигурно што ТОЧНО е вистина,а што не.
Од она јас што го имам истражувано:
Ротшилдите се најгоре на врвот.Самите они се една од 13-те фамилии на Илуминатите.Јакоб Ротшилд е претседател на Илуминатите.
Илуминатите се сатанистичка организација составена од Хазарите.Сите фамилии имаат хазарско потекло (Ашкенази Евреи).
Веруваат во богот БААЛ (старозаветното име на Сатаната).
Вршат сатанистички ритуали,особено врз деца,извршувајки педофилски акти за на крајот да ги убијат и да им ја пијат крвта.Оваа пракса постоела уште додека постоело Хазарското кралство.Вршејки ритуали веруваат дека Баал ке им даде поголема моќ и власт над светот.
Некои експерти веруваат дека злото на оваа организација потекнува од затруената природа и потребата од супериорност кај самиот народ(Хазарите).
Други мислат дека се потомци на Каин(овоа гледано од аспект на верниците).

Како и да е,парите веќе ништо не им значат.Се работи само за моќ и ништо друго.
Оттука потекнува идејата да се воведе тоталитаристички Нов Светски Поредок.На чекор се до воведување на истиот.
Како и да е сеуште имаат пречки.Русија и Кина свесни се за какво зло се работи и тајните друштва во овие земји активно работат за да спречат воведување на новиот светски поредок.
Во последно време активно им пропаѓаат проектите на Илуминатите,па некои експерти сметаат дека третата светска војна или ќе се одложи или воопшто нема да се случи.
Фино си почна на Кајгана, навистина не ти требаат вакви моронштини.

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Јаки се, особено тие Зелен змеј. Мама илуминатска ебаваат. Директно ликвидации, така треба за рептилите. Овие Мозок не ми се многу по ќеиф, сем што го спречиле Путин да биде таксист. Многу поише го личи претседател. (y)
Да ти кажам право колку и да звучи глупаво на овие две почнав да се крстам.
Едно време ги баталив теориите на заговор ама од пред 2 недели прочитав дека Илуминатите планираат помеѓу 3 и 11 април да испровоцираат 3 св. војна така да искрено не ми е сеедно.
Русите дефинитивно ги засакав во последно време.А овие Зелениот змеј и мене ми стојат за многу опасни.[DOUBLEPOST=1427570926][/DOUBLEPOST]
Фино си почна на Кајгана, навистина не ти требаат вакви моронштини.
Подолго време ја избегнувам темава ама си викам:Ај ќе пишам.
Да ти кажам искрено верувам во овие работи.
А и немаше нешто интересно во моментот.

Последно уредено:
Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.289
Да ти кажам право колку и да звучи глупаво на овие две почнав да се крстам.
Едно време ги баталив теориите на заговор ама од пред 2 недели прочитав дека Илуминатите планираат помеѓу 3 и 11 април да испровоцираат 3 св. војна така да искрено не ми е сеедно.
Русите дефинитивно ги засакав во последно време.А овие Зелениот змеј и мене ми стојат за многу опасни.
Католички Велигден е на 5ти Април, нашиот на 12ти Април. Тие датуми мене ми се сомнителни.

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Католички Велигден е на 5ти Април, нашиот на 12ти Април. Тие датуми мене ми се сомнителни.
Може.Пошто се Сатанисти има логика овоа.
Само некако не им одат од рака некои работи во последно време.Од самиот Пентагон има луѓе што се спротивставуваат за напад на Русија.
Ќе видиме како ќе биде.

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
Колку и да сме упатени во овие работи никогаш нема да бидеме сигурно што ТОЧНО е вистина,а што не.
Од она јас што го имам истражувано:
Ротшилдите се најгоре на врвот.Самите они се една од 13-те фамилии на Илуминатите.Јакоб Ротшилд е претседател на Илуминатите.
Илуминатите се сатанистичка организација составена од Хазарите.Сите фамилии имаат хазарско потекло (Ашкенази Евреи).
Веруваат во богот БААЛ (старозаветното име на Сатаната).
Вршат сатанистички ритуали,особено врз деца,извршувајки педофилски акти за на крајот да ги убијат и да им ја пијат крвта.Оваа пракса постоела уште додека постоело Хазарското кралство.Вршејки ритуали веруваат дека Баал ке им даде поголема моќ и власт над светот.
Некои експерти веруваат дека злото на оваа организација потекнува од затруената природа и потребата од супериорност кај самиот народ(Хазарите).
Други мислат дека се потомци на Каин(овоа гледано од аспект на верниците).

Како и да е,парите веќе ништо не им значат.Се работи само за моќ и ништо друго.
Оттука потекнува идејата да се воведе тоталитаристички Нов Светски Поредок.На чекор се до воведување на истиот.
Како и да е сеуште имаат пречки.Русија и Кина свесни се за какво зло се работи и тајните друштва во овие земји активно работат за да спречат воведување на новиот светски поредок.
Во последно време активно им пропаѓаат проектите на Илуминатите,па некои експерти сметаат дека третата светска војна или ќе се одложи или воопшто нема да се случи.
Кај поточно имаш истражувано? Имаш ли докази дека се што наведе е точно или е само зборење на празно? Дали сигурен доказ за тебе претставува YouTube?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Може.Пошто се Сатанисти има логика овоа.
Само некако не им одат од рака некои работи во последно време.Од самиот Пентагон има луѓе што се спротивставуваат за напад на Русија.
Ќе видиме како ќе биде.
Кец у кец, стави илјадарка!

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Кај поточно имаш истражувано? Имаш ли докази дека се што наведе е точно или е само зборење на празно? Дали сигурен доказ за тебе претставува YouTube?
Во темата за Масоните бев културен и ти дадов културен одговор иако различно размислуваме.
Ама гледам некако агресивно настапуваш.Не е само еден извор.Безброј ги има.Во тоа е целиот филм.
Ако ги следиш овие работи ќе сфатиш дека има нешто.Колку долго ги имаш следено па за вака самоуверено да зборуваш дека не е точно овоа?

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
Во темата за Масоните бев културен и ти дадов културен одговор иако различно размислуваме.
Ама гледам некако агресивно настапуваш.Не е само еден извор.Безброј ги има.Во тоа е целиот филм.
Ако ги следиш овие работи ќе сфатиш дека има нешто.Колку долго ги имаш следено па за вака самоуверено да зборуваш дека не е точно овоа?
За да биде точно, мора да има доказ. Се додека нема докази се смета за неточно.

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
За да биде точно, мора да има доказ. Се додека нема докази се смета за неточно.
Џорџ Буш Сениор во 1992 г. јавно говори дека треба да се воспостави Нов Светски Поредок во светот.Една влада,една војска,една банка итн итн.Има уште еден куп други моќници што јавно го оправдуваат воспоставувањето на Новиот Светски Поредок само ме мрзи да ги барам слаб ми е нетот.
Дел други докази ти се наведени во темата Масони.
И добро другар,ај кажи ми,зошто сите теоретичари на заговор ги обвинуваат само Илуминатите за овоа што се случува во светот? Зошто дел од нив не речат дека Кинезите ги јадат гомната?Или Русите?
Или некоја измислена организација наречена "Кагуните" на пример.
Зошто сите ги обвинуваат Илуминатите?[DOUBLEPOST=1427653623][/DOUBLEPOST]Уште нешто.Алберт Пајк(сатанистички масон од 33-ти степен)му праќа писмо на Мацини во кое детално ги опишува трите св.војни.Овоа е еден од најголемите докази.Писмото го има на интернет и е веродостојно.

Последно уредено:

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Џорџ Буш Сениор во 1992 г. јавно говори дека треба да се воспостави Нов Светски Поредок во светот.Една влада,една војска,една банка итн итн.Има уште еден куп други моќници што јавно го оправдуваат воспоставувањето на Новиот Светски Поредок само ме мрзи да ги барам слаб ми е нетот.
Дел други докази ти се наведени во темата Масони.
И добро другар,ај кажи ми,зошто сите теоретичари на заговор ги обвинуваат само Илуминатите за овоа што се случува во светот? Зошто дел од нив не речат дека Кинезите ги јадат гомната?Или Русите?
Или некоја измислена организација наречена "Кагуните" на пример.
Зошто сите ги обвинуваат Илуминатите?
Нов светски поредок итекако е потребен, тоа е повеќе од очигледно, тоа што некој го стигматизира терминот, и го користи за да шири параноја е сосема друга работа. Ако го слушнеш целиот говор на Буш, ќе видиш за каков поредок зборува. Што се однесува до "аргументов", дека сите конспираси теории биле за илуминатите, и тоа било доказ дека се работи за вистина, тоа ти е исто како да кажеш - "Епа зошто сите телевизии даваат турски серии? Значи мора да се добри и корисни".
Уште нешто.Алберт Пајк(сатанистички масон од 33-ти степен)му праќа писмо на Мацини во кое детално ги опишува трите св.војни.Овоа е еден од најголемите докази.Писмото го има на интернет и е веродостојно.
Тоа писмо е лага, измама, одамна е демантирано, само што тоа нема да ти го каже ни Дејвид Ајк, ни било кој сличен на него. Еве ти на долго и на широко за истото:
Albert Pike’s 3 World Wars Letter Hoax

Kajgana Shop

На врв Bottom