Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Чунг има 18 години.Детево има страшен потенцијал.Финалист на младионскиот Вимблдон..
Гранолерс игра добро ама овој го искина со бекхендот.
се е тоа ок, може игра добро детето, ама да изгубиш седум гема по ред мора да си екстра "талентиран" како што е козата Грањолерс

Granollers-Pujol M. (Esp) 1
Vandeweghe C. (Usa) 2kA allllll innnnn
И кој му е кур сега на овој Марсел Грањолерс, губи 4-0 од некојси тамо шкљ тенисер кој игра само по некои безвезални турнири

Не да се правам паметен, ама ќе се правам. Зошто играте спортови за кои не знаете баш многу?

Не да се правам паметен, ама ќе се правам. Зошто играте спортови за кои не знаете баш многу?
брат за друг спорт може ама за тенис те молам немој, тенис досега колку натпревари имам изгледано од гренд слемови па се до турнири на кои и нема собирачи на топки и играчите сами го собираат мислам дека не се бројат, така да мислам дека барем за тенис имам доста солидни познавања

брат за друг спорт може ама за тенис те молам немој, тенис досега колку натпревари имам изгледано од гренд слемови па се до турнири на кои и нема собирачи на топки и играчите сами го собираат мислам дека не се бројат, така да мислам дека барем за тенис имам доста солидни познавања

А сепак не знаеш кое е детето, а се работи за мега талент.[DOUBLEPOST=1427306933][/DOUBLEPOST]Епа мамето да и го ебам на Еракович, не можеше да го доигра првиот сет...

А сепак не знаеш кое е детето, а се работи за мега талент.[DOUBLEPOST=1427306933][/DOUBLEPOST]Епа мамето да и го ебам на Еракович, не можеше да го доигра првиот сет...
искрено досега не сум го гледал и не сум запознаен со тоа колку е талент, ама Грањолерс, играч кој е еден од најдобрите дубл играчи и солиден онака да загуби 7 гема по ред, тоа мислам дека е повеќе до него а не до овој младиот

Чунг го изигра првиот сет без грешка,а Гранолерс како што реков играше добро ама ептен добро го покрива теренот Кореецот и го искина со бекхендот.Ете сега се консолидира малце Гранолерс.

Иначе Чунг е специјалст за бетон,така да нема ништо чудно.

Овај Чунг глув ли е или сум го помешал со друг тенисер?

Овие жените будали, јас уште побудала шо ги играм :D

Roskilde X PP
Georgia 1
S. Africa 2

Ги чекам уште

Germany 1
Scotland 1

Шкотиве ми се малце ризични...

Сега забележав нешто интересно...во Петок играат Словачка-Луксембург и Англија-Литванија...и на двете утакмици за 1 и т1 има коефициент 1.30...

Зарем овие не се за милион денари уплата?...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom