бате колку ти е сигурна информацијава???????пошто планирам да се зачленам во некое здружение или клуб,со надеж дека ке ми биде од полза за гражданството...http://www.aba.government.bg/?country=5151
Вратени се сите здруженија од Македонија на страната на Дабч вклучително и БККС. Не знам можеби е добро вие што мислите?
Pocna so rabota novio pretsedatel na DABC, so sigurnost e toa negov rezultat, kolku sto citam po bugarski portali ne samo sto se trudi za izmeni, i dal predlog na tie sto studiraa vo Bugarija da im se pokaci stipendijata od 105 leva na 150!! Vreme e samo na prasanje koga ke se poklopat kockite!http://www.aba.government.bg/?country=5151
Вратени се сите здруженија од Македонија на страната на Дабч вклучително и БККС. Не знам можеби е добро вие што мислите?
АААА не на Николче ке му биде одземен и Македонскиот, нема да му треба мозе да му го дадан поништен да го урамиНе дека има можност ,па и ги има ама,ама ние како физички лица немаме можност ни да влеземе а не да ги видиме аууу а најмалку да ги земеме.А заборавив тие се за потребите на државата .
Само Николче може да ги има и да ги гледа,можда и ке му притребаат за да си земе пасош.[DOUBLEPOST=1424723900][/DOUBLEPOST]Патем,честитки на сите за добрите вести.
Па посигурно здравје отвори го линкот што го постирав внеси македонија и ќе видвидишбате колку ти е сигурна информацијава???????пошто планирам да се зачленам во некое здружение или клуб,со надеж дека ке ми биде од полза за гражданството...
Вратени се на сајтот додека не се донесе судска одлука. Тоа го бараше клубот од Струмица.http://www.aba.government.bg/?country=5151
Toa mislam e pred intervju da odis od toj br ti go nemas toaDali nekoj moze da mi objasni kako se proveruva za proishod on line, koj broj od kàrtickata se vnesuva
Не прашувам за себе..за една моја пријателка..Јас не знаев да и објаснам, затоа што јас поднесував по друга процедура...Колку што видов кај неа има две бројчиња..Влегов на сајтот на ДАБЧ но не се снаоѓам. Така да ако некој знае како молам да објасни..[/qu
na sajtot na dabc koga ke vlezes ke vidis na desnata strana pisuva administrativno pravno obsluzuvane,a odma pod nego ima izberi usluga,ke vlezes tamu i vo zavisnost kade se podneseni dokumentite dali direktno vo dabc ili ambasada ke kliknes na opcijata.Vo dabc ke kliknes na proverka na status od zajavlenija,a preku ambasada proverka na status ot konsulstvata.Ke vidis polinja vo koj ke go pises brojceto,godina ,mesec i den na ragjanje (primer 1989-05-12) i sifrata pod nea I klikas.TOA E SE STO TREBA DA NAPRAVIS,MISLAM DEKA DOBRO OBJASNIV
Јас мислам дека има веќе судска одлука ако не се лажам во полза на БККСВратени се на сајтот додека не се донесе судска одлука. Тоа го бараше клубот од Струмица.
Тоа е само прв чекор. Сега треба и судот да утврди дека бришењето било незаконско. Ако се случи тоа, значи убрзување од неколку месеци, колку што би требало за нова регистрација.
Ова е мал чекор за човештвото, ама голем за нас...
(quote: Neil Armstrong)
имаше критики дека не претцизно објаснето во бг медиуми како се проверуваОваа истата постапка која ја објаснува "paparak" јас ја направив повеќе пати и ми излегува oва, дека :Нјама намерени зајавленија по посочените критерии. Па си помислувам дека можеби не го внесувам бројот правилно,а тој изгледа отприлика вака 20141015/7761/2014 . Пробав целосно го внесов,потоа пробав само со вториот дел и на сите начини истото излегува:Нјама намерени зајавленија по посочените критерии.
lorena.kamenita ти благодарам