Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пушкаш беа филијала на Видеотон до минатата сезона, но оваа сезона некој го купи мислам Пушкаш и не е веќе истата ситуација. Ја гледав и јас оваа за на тикет, ама си викам не им требаат итно бодови на Видеотон па ја испуштив :)

Можно е не знам,мене ова ми го пратија и ја само го исскопирав тука.

лион со човек повеќе 85та прават пенал без никаква потреба,онака панично демек како првпат да играат фудбал...........ЏАСТ САЈИН СОМТИНГ СМЕЛС :гомце:

Овие генераливе после војна ми се најјаки.
Ги играме затоа што се борат за титула после долго време во лигата, играат дома со мизерната Ница и имаа по еден натпревар неделно. И без Лаказет треба да газат.

Се надевам дека никогаш повеќе нема да бидат шампиони да бидат. Пацери.

Ги играме затоа што се борат за титула после долго време во лигата, играат дома со мизерната Ница и имаа по еден натпревар неделно. И без Лаказет треба да газат.

Не сум генерал после војна ама ете пред почеток праша некој зошто се крева коефициентот на Лион и да не прашаше и јас ќе ја играв сигурно бидејќи немаше да проверам дека се без Лаказет Бедимо и Умити и не беше само Лаказет тој е задолжен за голови ама беа 2ца стандардни играчи од одбраната лев бек и стопер. И коефициентот од 1.50 не вредеше заради овие проблеми што ги има Лион.

без Лаказет немат победа Лион, со се оваа уткамица 4 изиграни без него 4 без победа, и јас ја имав 1 а цел ден зборам дека не е за в ливче.

Овие Легањес ги откинаа на Бетис.Пустите не можат со топката да се состават..Не дека ми треба 1,ама и два гола да дадат тешко.

Црнецот од што беше неписмен доби црвен,ама пак тие дадоа гол.:pos:

Последно уредено:
Фуше ги имам т2 + 30.5 тие едвај 2 гола во 10 минути второ дадоја .. уште 12 се многу

Овие Легањес ги откинаа на Бетис.Пустите не можат со топката да се состават..Не дека ми треба 1,ама и два гола да дадат тешко.

Црнецот од што беше неписмен доби црвен,ама пак тие дадоа гол.:pos:
Денес двa нaрoдњaци имaв пуштенo, нa едниoт тикет сaмo Лиoн нa другиoт сaмo Бетис.
Нa Бетис незнaм шo му се случувa, имaaт екипa штo би исплескaлa и гoлем дел oд дoлниoт дел нa Примерa, a дoмa губaт 2 нулa oд прoсечнa екипa и тoa еден примен сo игрaч пoвеќе. Лиoн истo прими гoл сo игрaч пoвеќе. Oву нoч није мoј дaн. :(

Фуше ги имам т2 + 30.5 тие едвај 2 гола во 10 минути второ дадоја .. уште 12 се многу
Гомнари кај неможат гол да дадат и човек помалце за 10 минути 6 гола нема шанси да дадат сега !

Гингамп треба да е двојче,домакините имаат 10 души повредени така 2.75 е супер квота.Јас ја пуштив 2+ цела 1.47 :icon_lol:

Денес двa нaрoдњaци имaв пуштенo, нa едниoт тикет сaмo Лиoн нa другиoт сaмo Бетис.
Нa Бетис незнaм шo му се случувa, имaaт екипa штo би исплескaлa и гoлем дел oд дoлниoт дел нa Примерa, a дoмa губaт 2 нулa oд прoсечнa екипa и тoa еден примен сo игрaч пoвеќе. Лиoн истo прими гoл сo игрaч пoвеќе. Oву нoч није мoј дaн. :(
0-3 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom