- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.569
- Поени од реакции
- 119.570
Ајде голман нека се пријави. Форца геју прва измена си ако се пријави голман. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи кој ќе им биде голман. [emoji14]^
Ќе изгубите.
Незнам што ти е мерак од мене голови да примаш ама ај нека ти бидеуууу јако јако...Јас би сакал на прва екипа да бранам ако е возможно
![]()
Зависи дали ќе го загрееш убаво тој зависи што ќе ни биде голман...Зависи кој ќе им биде голман. [emoji14]
Еј мене ми правеше филмови незнам торта ќе донел цел термин на негова сметка ова она јер роденден, и сеа одма откажува.Ете Јуве кај нас, Кава (пошо увек брани добро против мене) од кај другите.
МожиТ ова да се финалните состави?
Едит: Ова коњов белосветски @NomoregameS немало да игра, ќе глеал УТД-Ливерпул, така да @Fastforza упаѓаш место него.![]()
Во стадионот во ОУ Блаже Конески во Аеродром, секоја недела од 16:00. Пријавувањата за играње се во среда од 17:00. За оваа недела нема место, али од следната среда можеш да се пријавуваш.а кај се игра и коа?
ob post: 7173631 напиша:Во стадионот во ОУ Блаже Конески во Аеродром, секоја недела од 16:00. Пријавувањата за играње се во среда од 17:00. За оваа недела нема место, али од следната среда можеш да се пријавуваш.