Џ
ЏинЏер
Гостин
Машки помагајте ми зошто не знам повеќе што да мислам. Со дечково сум скоро 2 месеци од кои еден во врска а се знаеме од пред две години и онака се зафркаваме и се, типот има 22 години, јас 19 и уште од пред некоја недела праиме муабет нешо кај би иделе на некое место каде што нема да треба да си идам да преспиеме нели зошо иначе секој втор ден седевме кај него после искачање или кафе мислам кај баба му и дедо му во станот и ништо не се случуваше, малку допири и тоа беше се. Ме викна во викендица кај него во друг град му е и направив се за да отидам и очекував да се случи нешто, поточно секс и ништо човече не можам да си поверувам цел викенд бевме заедно вчера се вратив. Што мислите зошто напален е му се дига ама..? Дали може да има некаков проблем?
Дали ти директно и недвосмислено му имаш дадено до знаење дека сакаш да имате секс? Дали проба да иницираш секс?
Доколку не, можно е дечкото да не е сигурен дека ти го сакаш тоа, а нејќе да помислиш дека е со тебе само ради секс.
Доколку да, можно е тој да има некој проблем. Или едноставно да нејќе да брза. Што ретко се случува кај машките, ама сепак се случува.
Ако (како што кажуваш) е напален и му се дига, значи привлечна си му и не е до тебе проблемот.
Единствено решение е да разговараш со него. Отворено. Без срам.