Градски паркинзи Битола ( срамота )

• Креатор на темата Креатор на темата Keepitreal
  • Време на започнување Време на започнување
И да може, треба да земеш у предвид дека притоа можеш да го оштетиш и тркалото.
Најбоље ако се може да се стави резеврно тркало, а после на раат дома да се демонтира блокаторот.
Целата оваа постапка е помалку нелегална од постапката на некое претпријатие да става блокатори кај ќе му прдне низ градот.

И да може, треба да земеш у предвид дека притоа можеш да го оштетиш и тркалото.
Најбоље ако се може да се стави резеврно тркало, а после на раат дома да се демонтира блокаторот.
Целата оваа постапка е помалку нелегална од постапката на некое претпријатие да става блокатори кај ќе му прдне низ градот.

Ако удриш прецизно, мислам дека нема да го оштетиш тркалото. Ако не чекан, кој би бил најлесен начин да ги отстраниш лисиците, и при тоа да ги упропастиш истите?

Со бонсек многу работа ми се гледа.

најбезболно е менување на тркалото ако е тоа можно ако не се зафатени штрафовите,тешко дека со чекан ќе ја скршиш,а не го оштетиш твоето возило...........бонсек не иди во предвид треба 15 бонсеци да смениш за да ја сечиш

најбезболно е менување на тркалото ако е тоа можно ако не се зафатени штрафовите,тешко дека со чекан ќе ја скршиш,а не го оштетиш твоето возило...........бонсек не иди во предвид треба 15 бонсеци да смениш за да ја сечиш

И што, нема чаре?

Ти пречи отварањето на нови работни места?
Нека ми покаже некој што вработениот на тоа работно место произведува, кој производ создава за да го продаде на пазарот и оствари заработка

Читај ја од почеток темата!

Аргументите се извртени од твоја страна. Ти како граѓанин си должен да ги почитуваш правилата а не да се правиш паметен и да береш гајле кој е надлежен а кој не. Крај краева ако тоа те интересира и толку боли оваа проблематика форумот е последното место каде би успеал да го решиш овој проблем. Кабадајска работа.
Темата е за казни од страна приватна компанија за паркирање на површини кои не се под нивна контрола и соопственост. Ти излезе дека тоа било во ред затоа што не требало да се паркира бла бла, со тоа ја изврти дискусијата.
И како тоа јас требало да седам и да ги почитувам правилата кои пред мои очи криминално се носат, пишување на форум е најмалку што можам да направам и не само што ми е дозволено и имам право да го правам тоа, туку тоа ми е обврска.

има лек за се, по едно брусаличе на бензин вкола и то е то

Ако удриш прецизно, мислам дека нема да го оштетиш тркалото. Ако не чекан, кој би бил најлесен начин да ги отстраниш лисиците, и при тоа да ги упропастиш истите?

Со бонсек многу работа ми се гледа.
Испробано и ефикасно со клешти за арматура од 8 нагоре а блокаторот во гепек па во отпад на кило за старо железо
арматура.jpg

Нека ми покаже некој што вработениот на тоа работно место произведува, кој производ создава за да го продаде на пазарот и оствари заработка

Повеќе од 70% од работните места во Македонија не произведуваат никаков производ туку нудат услуга. Мора баш овие нешто да произведуваат???

Повеќе од 70% од работните места во Македонија не произведуваат никаков производ туку нудат услуга. Мора баш овие нешто да произведуваат???
Па некој бар да направи нешто ете 70% непрат овие сега нека прават

На Крстета истово му го напраја, му акнаја лисица на тркалоно и то пази овије од паркизни, не дека немал платено дека бил со 2 колца на зелена површина.
Е сега пошо Крстета е улајца, тук по некое време идат со некое детенце на скутер, а во другата рака Макита шлајферица си се фрљи на работа, ај шо е уш појако ја зеде и лисицата:pos:
Гарант му ја имат акнато на Емин брачедодн за старо железо.

Последно уредено:
Ти пречи отварањето на нови работни места?
IMG_20150315_171143.jpg промет од македонски производи 0мкд :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom