Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.256
- Поени од реакции
- 18.465
Не тогаш пет ќе одат. Нема веќе ограничувања.Ako Everton ja osvoj Liga Evropa, pak kje odat 4 ekipi od Anglija vo LS ?
Не тогаш пет ќе одат. Нема веќе ограничувања.Ako Everton ja osvoj Liga Evropa, pak kje odat 4 ekipi od Anglija vo LS ?
За мене Брендан е менаџер на сезоната(нормално, навивачкиИдејава е супер.
Плус ќе доведе до поголема инволвираност на менаџерите во играта со донесување на некоја голема одлука. Еве за пример Челзи - ПСЖ имаше елементи двата менаџери да бидат мен оф д меч кога би имале право на таков "челинџ" и во право време би побарале. Погрешен црвен картон за Ибрахимовиќ, недосуден пенал за Коста, црвен картон за Коста а сигурно имаше уште некоја таква ситуација.[DOUBLEPOST=1426253019][/DOUBLEPOST]А и морам да искоментирам. Роџерс не е менаџер за месец Февруари?!
@the_kop ќе имаш право за наредниот месец да пишиш дека треба да му ја дадат нему. И тоа без зафркавање.![]()
Е нека земи сега Брендан тебе да те стави во витрина.За мене Брендан е менаџер на сезоната(нормално, навивачки), и не ми е гајле на кого ќе му ја дадат за менаџер на месецот.
Улови трофеј?Е нека земи сега Брендан тебе да те стави во витрина.
xDAko Everton ja osvoj Liga Evropa, pak kje odat 4 ekipi od Anglija vo LS ?
Почна да му гори под нозе на ганериве.
Магистер е само за лигава, надвор од неа слабо му оди.
Кој го ебе судијата. Не мора да биде погрешна, може да биде и правилна одлука, ама ако сметаат дека можеби судијата згрешил, нека прегледаат.Се’ е тоа убаво ама не го менува фактот дека пак судијата би се избламирал, зошто за да има челинџ, пред тоа судијата треба да донесе погрешна одлука.
Добро е ова и затоа што менаџерите нема да го дрват секоја ситуација и да цмиздрат кај помишникот зошто ако се толку сигурни, ќе имаат право на appeal.
Ајде де. УЕФА е ова. Ќе им ги наместат Реал како компензацијаКој го ебе судијата. Не мора да биде погрешна, може да биде и правилна одлука, ама ако сметаат дека можеби судијата згрешил, нека прегледаат.
Не е фер цела макотрпна работа низ цела сезона на одреден тим да му ја ебе 1 човек и тоа пази, со погрешна одлука.
Еве ги, од УЕФА со благи зборови викаат, згрешивме со Ибрахимовиќ, значи, згрешил судијата, али не можеме да му го отповикаме картонот.
Плус, мислам дека има 2-ца играчи што нема да може да настапат наредниот меч на ПСЖ ради жолти + Ибрахимовиќ, и тоа е огромна предност за противничкиот тим.
Што има врска тоа?Ako Everton ja osvoj Liga Evropa, pak kje odat 4 ekipi od Anglija vo LS ?
Ова не ти е ЛШ тема дечкоСе замолуваат екипите и нивните фанови, што не се дел од ЛШ да не коментираат на темата![]()
Пред некое време имаше. Сега немало. Со оглед дека ги менуваат правилата секоја година, не сум во тек веќе. Ете од годинава победикот во ЛЕ директно се пласира во ЛШ на пример. Лани не беше така со случајот на Севиља, чинам ја освои.Што има врска тоа?
Да да тоа правило важи од оваа година...Пред некое време имаше. Сега немало. Со оглед дека ги менуваат правилата секоја година, не сум во тек веќе. Ете од годинава победикот во ЛЕ директно се пласира во ЛШ на пример. Лани не беше така со случајот на Севиља, чинам ја освои.