So sreka.a sto dokument odnese ?Дополнителни документи однесов 01 септември,крајот септември се врати статусот во регуларен,07јануар одобри советот,денеска ми потпишаа указ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So sreka.a sto dokument odnese ?Дополнителни документи однесов 01 септември,крајот септември се врати статусот во регуларен,07јануар одобри советот,денеска ми потпишаа указ.
[DOUBLEPOST=1426163385][/DOUBLEPOST]link od voen arhiv ve molam pozz
Со среќаДругари денеска ми потпишаа указ,сакам следната недела да одам по гражданство,препорачајте стабилен посредник,и колку отприлика наплакаат од гражданство до пасош![]()
fala bratehttp://www.archives.government.bg/278-ДВИА[DOUBLEPOST=1426163385][/DOUBLEPOST]
Со среќа
Cestitki kolku cekase na potpis ??Другари денеска ми потпишаа указ,сакам следната недела да одам по гражданство,препорачајте стабилен посредник,и колку отприлика наплакаат од гражданство до пасош![]()
sto broj si otprilika[DOUBLEPOST=1426164078][/DOUBLEPOST]cestitamДополнителни документи однесов 01 септември,крајот септември се врати статусот во регуларен,07јануар одобри советот,денеска ми потпишаа указ.
Те има во новиот протокол, или си го провери бројчето сам?Дополнителни документи однесов 01 септември,крајот септември се врати статусот во регуларен,07јануар одобри советот,денеска ми потпишаа указ.
Си проверив сам а еве ме има и во протоколот.Те има во новиот протокол, или си го провери бројчето сам?
Протоколите обично секогаш каснат. Бројчињата излегуваат порано.[DOUBLEPOST=1426167054][/DOUBLEPOST]Те има во новиот протокол, или си го провери бројчето сам?
Во денешниов протокол те има?Си проверив сам а еве ме има и во протоколот.
Да, ме има.никој не одговори за стабилен посредник и цена отприлика.Протоколите обично секогаш каснат. Бројчињата излегуваат порано.[DOUBLEPOST=1426167054][/DOUBLEPOST]
Во денешниов протокол те има?
Браво. До сега каснеа секогаш. Редовно го проверуваше бројчето или ретко? Да не ти е одобрено од порано а денес да си видел?Да, ме има.
Вчера не беше променето,го проверував редовно,Браво. До сега каснеа секогаш. Редовно го проверуваше бројчето или ретко? Да не ти е одобрено од порано а денес да си видел?
150 evra makedonec zivee vo sofia tolku bese pred dve godiniДа, ме има.никој не одговори за стабилен посредник и цена отприлика.