- Член од
- 18 ноември 2013
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
zdravo ... dali fimozata go sprechuva rastot na penisot ??
Не, јас имам фимоза (17 години имам) и просечна големина (15цм)..zdravo ... dali fimozata go sprechuva rastot na penisot ??
Фимозата е нешто што се решава за 1 ден, и нема потреба да се плашиш да отидеш на доктор... јас имав фимоза и тоа не максимално изразена но сепак мораше хирушки да се среди, еве после 2 години, се си е најнормално, т.е подобро, неможеш никако сам да процениш дали треба да се среди хирушки или со некоја крема или нешто слично, затоа најубаво доктор, преглед, мислење...Не, јас имам фимоза (17 години имам) и просечна големина (15цм)..
Малце боли кога ќе имаш секс, пошто мислам дека пенисот при секс има поголема ерекција од него кога дркаш..
Иначе во последно време собирам храброст да појдам да доктор али денеска утре и никако да појдам, страв ми е
Нормално дека не хааха ме насмеа чим не свршил во тебе нема да бидеш мајка не се секирајgo imav 1 seks deckoto svrsii no ne vo mene mozno li e da ostanam trudna
Плус немој да гледаш 3Д порничи, може да прсне, не дај боже, накај тебе и така да останеш трудна!go imav 1 seks deckoto svrsii no ne vo mene mozno li e da ostanam trudna
се работи за искусни фаци во секс светот, не ги карајАбе не се шегувајте со девојчето, ако сте имале секс без кондом се може да се случи.