Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
poznavam eden par, toj e od mnogu bogata familija i od onie razgalenite koi se sekade gratis i preku red, taa od sednostoecko semejstvo. Vo celi pet godini od nivnata vrska, sekogas ja delea smetkata. Toa bese nejzina investicija za da stane del od semejstvoto i da zivee vo golem stan, da ima dve koli i da se seta vo Dubai.![]()
A ti Deko mislese deka modernive vrski se poradi ljubov?Уууууууу од кога тоа се *инвестира* во врската за да добиеш куќа, стан и нз што ?
Аф, аф ...
A ti Deko mislese deka modernive vrski se poradi ljubov?![]()
Уууууууу од кога тоа се *инвестира* во врската за да добиеш куќа, стан и нз што ?
Аф, аф ...
poznavam eden par, toj e od mnogu bogata familija i od onie razgalenite koi se sekade gratis i preku red, taa od sednostoecko semejstvo. Vo celi pet godini od nivnata vrska, sekogas ja delea smetkata. Toa bese nejzina investicija za da stane del od semejstvoto i da zivee vo golem stan, da ima dve koli i da se seta vo Dubai.![]()
Deko, pojasno od ova sto go napisav, zdravje!
Шо знаеме ние бе шо значи врска на 21ви векУууууууу од кога тоа се *инвестира* во врската за да добиеш куќа, стан и нз што ?
Аф, аф ...
Секако дека мажот МОРА да ја плаќа сметката. Бидејќи е МАЖ. Мажот е тој што треба да биде финансиска потпора, да заработува. Бидејќи е МАЖ. Жената не смее да работи и да заработува, туку мора да седи дома, да готви, да чисти, да пере, да пегла. Бидејќи е жена. Кога ќе се врати мажот од работа, има право да се испружи на кауч пред телевизор и да и каже на жената "Донеси ми пиво и мезе, испуши ми го еднаш и оди назад во кујна, остај ме да гледам фудбал на раат". Бидејќи е МАЖ. И како таков, има право да и залепи еден шамар на жената ако не го послуша.
Сите работи кои се спротивни од ова што го напишав не се воопшто мажествени и доколку некој практикува такви работи, тогаш не е вистински маж.
Како бе брат ако јас иам ненормално многу пари, она мора да си ги плаќа сметките како инвестиција, оти после ќе ги користи мојот стан, мојата кола и да шета низ Дубаи?Луѓе, никој не вели дека „инвестицијата“ е фина работа, убава и нормална ама да ја негирате...
Ви лив ин а матириал ворлд.
Тоа што го кажувам ова, не ме прави таков (мора да се оградам, за да не се залепат етикети).