Мислам дека тоа е ствар на вкус. Јас лично го јадам со млеко, додека пак имам другарчиња што го јадат со јогурт или вода.Со што се конзумира овесот?
So voda??? Laka im dusha, ja ne sum prebirliv za vkuskvi ama ovesni snegulki so voda koga probav mi se sloshi.Мислам дека тоа е ствар на вкус. Јас лично го јадам со млеко, додека пак имам другарчиња што го јадат со јогурт или вода.
И јас не можам да ги јадам така, едноставно гадно ми е, ама ако не се лажам другарчево мислам дека не јаде млечни производи па затоа со вода ги прави.So voda??? Laka im dusha, ja ne sum prebirliv za vkuskvi ama ovesni snegulki so voda koga probav mi se sloshi.
Sent from my D5103 using Tapatalk
јајца ? а млеко не ти кажаа да скратиш ?скрати и на млеко,сведи го на минимум.Od kade zimate urda i shto marka/cena?
Mi zimaa krv denes i eho na dojka, iam gyno u epteeeen rana faza sho mozhe da se sprechi, edino da sum skratel pileshko i jajca.
Ne mi rekoa nisho za mleko, alo kje go svedam na minimum.јајца ? а млеко не ти кажаа да скратиш ?скрати и на млеко,сведи го на минимум.
Кај се проверува тоа,колку пари,се чека ли за преглед ?
Од шо бе гино? Си праел нешо шо не треба или? И како се реши да идеш?Od kade zimate urda i shto marka/cena?
Mi zimaa krv denes i eho na dojka, iam gyno u epteeeen rana faza sho mozhe da se sprechi, edino da sum skratel pileshko i jajca.
17god iam i hormonive popara praat, doktorive posle rezultatite mi zabranija jajca, piletina, odnosno hormonsko digani sranja. Ali apla rana faza bilo, taka da pervencijata e tuka.Од шо бе гино? Си праел нешо шо не треба или? И како се реши да идеш?
Ај ќе се среди. Него ме чуди како ти текна да се провериш, осети на тебе нешто?17god iam i hormonive popara praat, doktorive posle rezultatite mi zabranija jajca, piletina, odnosno hormonsko digani sranja. Ali apla rana faza bilo, taka da pervencijata e tuka.
Da, neobichno zgolemuvanje na bradavicite, chuden izgled, mali "topchinja" pod bradavicite. A da, mi ebe samodoverba poishe od bilo shto.Ај ќе се среди. Него ме чуди како ти текна да се провериш, осети на тебе нешто?