хахахахаха не би рекол, се е у прашање генетика и ниво на тестостерон, не си налетала изглеа на асален градски, посебно на тие под водно, климата , подземниве води, праат чуда хахахахахахаселските к*риња се најголемки, кој пробал селски нејки градски! Да му помогниме на наталитето!
и тие се генетцки одсело доселени тамухахахахаха не би рекол, се е у прашање генетика и ниво на тестостерон, не си налетала изглеа на асален градски, посебно на тие под водно, климата , подземниве води, праат чуда хахахахахаха
Јас сум од село Ново Село,копам ниви и садам бостан,пијам козјо млеко и хрчам навечер.селските к*риња се најголемки, кој пробал селски нејки градски! Да му помогниме на наталитето!
не би генерализирал за сите, ја сум староседелец а не дека нема и такви ххухууи тие се генетцки одсело доселени таму
Сструмичко или ШтипскоЈас сум од село Ново Село,копам ниви и садам бостан,пијам козјо млеко и хрчам навечер.
Број по ПП
ме разочара........реков ќе побараш со слики да ја накитат темата.........Ајде префрлете се на пп со четов.
Четов баш е интересен. Штета што отиде во ППАјде префрлете се на пп со четов.
Околу 10-12 сантиметраzdravo ... kolku bi trebalo otprilika da bide goleminata na penisot vo miruvanje kaj 15 godishnik ???
Ако е долг но тенок нема воопшто да задоволи една вагина?Дебелината е мн. поважна од должината,
дебелината се мери овака, со еластично што се витка, шнајдерско метро се мери најдобро........... колку подебел толку поисполнета вагина и поголемо уживање
Колку тенок? се е релативно, само цифрите не сеАко е долг но тенок нема воопшто да задоволи една вагина?