A dali nekoj znae kako moze da se plati vo arhivot.zs jas im pisav i tie mi vretija deka treba da im dadam tocni podatoci i da platam pa posle tie da baraat podatociНе е страшно, само 7 дена поминале. Мене ми одговорија за 8 дена.
A dali nekoj znae kako moze da se plati vo arhivot.zs jas im pisav i tie mi vretija deka treba da im dadam tocni podatoci i da platam pa posle tie da baraat podatociНе е страшно, само 7 дена поминале. Мене ми одговорија за 8 дена.
Е тоа не знам, уште не сум до таму.A dali nekoj znae kako moze da se plati vo arhivot.zs jas im pisav i tie mi vretija deka treba da im dadam tocni podatoci i da platam pa posle tie da baraat podatoci
И јас им пишав минатиот понеделник,сеуште немам одговор.Во повратниот e-mail прашав за банкарска сметка ,но ни за тоа не ми одговорија.Ако одговорат и ако има некаква информација ке ни кажат што и каде ,и колку да платиме,се надевам.A dali nekoj znae kako moze da se plati vo arhivot.zs jas im pisav i tie mi vretija deka treba da im dadam tocni podatoci i da platam pa posle tie da baraat podatoci
valter toa e soopstenie za vrateni na dopolnitelna ..kako sto gledam rabotava e kriticna si tecat samo soopstenija vrateni na dopolnitelna skoro site brojki od 2013 gi izbickaa na dopolnitelna ne sum sretnala skoro niedna brojka da bide odobrena.. kako i da e lugevo si rabotat i si pustaat eve uste 2000 brojki i ja zapocnuvaat 2014 tekot na martZdravo na site gledam ima nov protokol izlezeno deneska ajde airlija neka ke ima dosta za zemanje na drzavjanstva da mozeme i nie od 2014 da cekame ubavi vesti
Ова прашање е одговорено 100 пати на темата. Прелистај си. Има и поле за пребарување по клучни зборови. Јас пред да се вклучам во темата, ги прочитав сите 200 страници што беа напишани пред тоа.Decki mi se smena statusot Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции.
Sho znaci ova
Od koja godina si i sto dokument odnese kako dopolnitelen i koga go odneseDecki mi se smena statusot Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции.
Sho znaci ova
Ako si dostavil stari dokumenti za poteklo - znaci deka za 3-4 meseci ke go zemes pasosot.Decki mi se smena statusot Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции.
Sho znaci ova
Prethodno verovatno bese na dopolnitelna.Da dostaviv dokument Od dedomi pred 3 meseci
Mislev deka se zavrseni oti ne mi e poznata rabotava iskreno slucajno pred 3-4 dena gi vidov protokolite i si mislev gotovo e i sega uste gi razgleduvam sto e kako e sto e poentata[DOUBLEPOST=1424706405][/DOUBLEPOST]valter toa e soopstenie za vrateni na dopolnitelna ..kako sto gledam rabotava e kriticna si tecat samo soopstenija vrateni na dopolnitelna skoro site brojki od 2013 gi izbickaa na dopolnitelna ne sum sretnala skoro niedna brojka da bide odobrena.. kako i da e lugevo si rabotat i si pustaat eve uste 2000 brojki i ja zapocnuvaat 2014 tekot na mart
da se nadevame bar da ja pocnat.
Cestitki od meneDa bev Na dopolnitelna proverka do denes I denes izleze ova