Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
stom ima penal 45 min se znaj taja utakmica se vrti 2/1 ili 1/2 primer denes OFI Crete - Panatinaikos I
Bielefeld4 - 2Duisburg
i uvek na vakvi pajgam

За денес сингл Бетис-3+ 2 коеф мераци

и за вечер добри две двојки; Лион и Атлетико, можат да се искомбинираат и како 2Т2, само да не бидат како вчера Кортјик и Стандард :X3:

а да, евентуално Мец - 3+ има 2.4 коеф :цицки:тука има и поголем ризик, па можете и 2+ солиден 1.45 коеф.

:toe:

лелел во 94 се да ви ебам, сите пари вчера што ги зедов ги ставив на рома 1 и на овие гомнариве белгиски.

Андерлехт, Кортјик, Стандард ја ебаа, сега уште Бриж да киксни а? Може да се размисли :cautious:

Рома,која пародија од екипа се овие...
После Победа местела...
Кој стигна ги демолира Парма,сега овие тикварите најдоа да местат и да им даваат бод(ови),за кој курац им се не знам кога се испаднати,ќе накалапи некој салам пара на 0-0...:aplauz:...
Море гонете се таму,жабари проклети,многу ви се 3 места во ЛШ,едно треба за вас,и толку,ни Лига Европа ни ништо,се да ви ебам,хоштаплерска нација цццц....

Какво избегнување на Рома и Андерлехт иако сите у друштво ја пишаа сега Бердих да си тепа.
Ауу Ајакс сум го пишан сум ја стаил у мои утакмицу кога свирна срце ми застана[emoji1]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom