- Член од
- 24 јануари 2013
- Мислења
- 273
- Поени од реакции
- 316
Koga vagate od maticno dokumenti za dokazuvanje na poteklo, sto treba da se vadi, na lugeto sto se umreni se vaga umrenica, a na tie sto se zivi izvod na rodeni, taka li treba ?
Луѓе, не знам како си замислувате дека доаѓаат информациите овде. Мислите дека некој овде има поголеми врски и извори на информирање од вас? Користете google, јас така се информирам.Честитки на сите Дали некој знае до каде е работата со новиот претседател во ДАБЧ ?
У реду е...... понекогаш информациите доаѓаат и директно од посредниците или луѓе кои во скоро време биле у Софија, пример нелиЛуѓе, не знам како си замислувате дека доаѓаат информациите овде. Мислите дека некој овде има поголеми врски и извори на информирање од вас? Користете google, јас така се информирам.
Blagodaram ajde uste toa i da odam po zdravjanstvotoШто убаво само честитки да има ,честито и на тебе
Да беше некој нов профил за да се информира кои документи се потребни за да аплицира ке му речеше дека има на претходни страни бла бла бла. А тоа што на секој од оние што пишаа дека им се променил статусот и наведе какви документи има однесено е небитно ти да си прашаш уште еднаш нели.со среќа на сички този балгари,ако сте во можност одговорете сите вие што добивте дали однесовте некаков дополнителен документ.среќно и благодарам за било каква информација
со здравје да се служиш со пасошот Ч), какви дополнителни достави?Drustvoooo ajdeee neka mi e so sreka
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
58xx/2012
Sega sto poskoro da me potpisaat
I so sreka i na dr te
Inaku koj i da ima kakvi domumenti neka podnesuva
A toa od prva ili vtora linija nema vrska bare toa za mene e taka
Во Понеделникот пред мене 2ца земаа происход преку амбасада аплицирале во НоемвриИма ли некој што има земено скоро од Дабч произход без разлика дали нов или дупликат?
Мене посредникот ми вика дека ми е потпишан дупликат иначе ама пошо се чекало нов претседател демек затоа не го издаваат сеуште
I jas sum noemvri na krajot podnesov od tetka mi kopija od pasos i licna karta rekoa vo red e ama ovoj seuste ne me e viknalВо Понеделникот пред мене 2ца земаа происход преку амбасада аплицирале во Ноември