- Член од
- 30 јануари 2015
- Мислења
- 247
- Поени од реакции
- 647
Ke ti pisam pp za podetalnoФала за одговорот. Но сакам да знам дали треба да чекам да го добијам пасошот или да поднесеме уште веднаш. За колку време те викаат за происход?
Ke ti pisam pp za podetalnoФала за одговорот. Но сакам да знам дали треба да чекам да го добијам пасошот или да поднесеме уште веднаш. За колку време те викаат за происход?
Благодарам многуKe ti pisam pp za podetalno
Ти пасошот ќе го земеш за месец два сигурно така да можеш одма да закажеш бидејки се чека многу за поднесување во дабч најмалку 5-6 месеца така да дур дојде на ред ти ќе имаш пасош в рака и нема да има проблемФала за одговорот. Но сакам да знам дали треба да чекам да го добијам пасошот или да поднесеме уште веднаш. За колку време те викаат за происход?
Jas ne sum cekala ni 1 mesec a ne pa 5 6 meseca...Ти пасошот ќе го земеш за месец два сигурно така да можеш одма да закажеш бидејки се чека многу за поднесување во дабч најмалку 5-6 месеца така да дур дојде на ред ти ќе имаш пасош в рака и нема да има проблем
kako mislis ti zakaza vo DABC da podnesesh dokumenti za pomalku od mesec bravo kazi go posrednikot ima mnogu tuka shto ke go angaziraat za nivni potrebiJas ne sum cekala ni 1 mesec a ne pa 5 6 meseca...
5-6 месеци се чека за поднесување документи во ДАБЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!Ти пасошот ќе го земеш за месец два сигурно така да можеш одма да закажеш бидејки се чека многу за поднесување во дабч најмалку 5-6 месеца така да дур дојде на ред ти ќе имаш пасош в рака и нема да има проблем
I jas prv pat slusam deka tolku cekale.5-6 месеци се чека за поднесување документи во ДАБЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!Од кога така бе луѓе?!
П.С: И за поднесување за дупликат ли се чека толку неразумно долго?!
За дупликат колку што знам можеш да поднесеш кога сакаш....Документи за дупликат примаат секој работен ден....не треба да закажуваш ниту да чекаш.5-6 месеци се чека за поднесување документи во ДАБЧ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!Од кога така бе луѓе?!
П.С: И за поднесување за дупликат ли се чека толку неразумно долго?!
Po mene kupoprodazen dogovor ne e dokaz za poteklo, no sepak treba da se proba so sekoj dokument sto go imate na raspolaganje.[DOUBLEPOST=1423683007][/DOUBLEPOST]Aj vaka edno prasanje dali moze da se dostavi kako dopolnitelen dokument kupoprodazen dogovor napraven 1943 godina I koj se sansite so takov dokument da se dobijat bg dokumenti.
Po mene kupoprodazen dogovor ne e dokaz za poteklo, no sepak treba da se proba so sekoj dokument sto go imate na raspolaganje.Aj vaka edno prasanje dali moze da se dostavi kako dopolnitelen dokument kupoprodazen dogovor napraven 1943 godina I koj se sansite so takov dokument da se dobijat bg dokumenti.