bi sakal nesto da spodelam,ova e moja vistina pa kako sakate taka,kako prvo nemoj da mislite deka ovie gluposti sto BG.gi baraat od nas se poradi evropa,evropa od 5 milioni emigranti ne se PLASI toa za niv e nisto,ova moze da e maslo ina nasava VLADA,nie(moite)pred raspadot na JUG.se preselivme vo germanija no po naredba od togas kiro gligorov (DOKUMENT POTPISAN LICNO OD NEGO) bevme vrateni nazad,taka da moite velat togas na germancite ne im bese gajle mozese da se naseli koj saka no denes TESKO,RAZMISLETE 2 milioni ziteli 1milion od niv se etnicki zaednici, bugarite velat 500000 veke imaat pasosi drugite 500000 se vo postapka,ne veruvam deka nasata vlada toa ke go ostavi tukutaka...razmislete za mak.vlada nema koj da glasa ne ostanaa veke makedonci site naglo begaat,site moi drugari se nadvor no samiot sum kriv koga me kanea da odam so niv JAS bev patriota(GLUPAK) sega tie se na fejzbuk po elitni klubovi na plazi i so ubavi koli a jas NIKOJ NIKADE.kakva ironija..nikogo ne obvinuvam za mojata situacija osven SEBE se sto covek pravi za sebe sam si go pravi..se obidov da bidam sto e mozno pokratok.IZVINETE STO E DOLGO
Што е поентава. Да си патриот е голема работа.