Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е јак Сторари за да седи на клупа. Реално прва постава материјал е, и бољи од поише од пола први голмани во Италија.
Ние од сега притискаме да ни се прикучи ама Виола не попушта изгледа Сторари сака да брани некаде во некое клубче.[DOUBLEPOST=1422585358][/DOUBLEPOST]Буфон има изјавено дека сака да се пензионира во Џенова ако не се лажам, а агентот негов изјави дека ќе се пензионира во Јуве. Можеби недај боже планриа в лето нешто од овие двете, и мене ми нема поента трансферов се некако оди дека Сторари би сакал да побрани некаде пред крајот на краиерата иако пред 2 месеци изјави дека многу го сака Јуве и дека сака да остане до пензија тука.[DOUBLEPOST=1422586420][/DOUBLEPOST]
Позната е причината зошто мароне не ги поминал прегледите?
Старата повреда која го држеше толку далеку од терените наводно потребна му е нова операција.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD nowView translation
#Marrone не ги помина медицинските прегледи поради повредата која го задржа толку надвор од терените, можна е нова операција. - #FI

Последно уредено:
Моцарт :)

y4QajJ.gif

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#SKY - #Osvaldo е многу блиску до враќање во #Juve. Договор е постигнат меѓу двете страни, само остано официјалната понуда од Јуве до #Inter[DOUBLEPOST=1422617789][/DOUBLEPOST]uttoJuveMK @JuveNMKD · 1m1 minute ago
#SKY- Јуве го купи младиот голман #AlbertoBrignoli Од #Ternana во замена за #Masi. Сепак Јуве има клауза од 4 милиони за Маси.[DOUBLEPOST=1422617856][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK @JuveNMKD · now
#Laudisa - Интер постави вето на трансферот на #Oslvado во Јуве. Сега Јуве се ориентира кон #Pazzini

Ќе се опарат овие Тернана ако одлучиме да го вратиме, кај виделе тие 4 милиони :D[DOUBLEPOST=1422618443][/DOUBLEPOST]Инаку браво за ветото на Интер :bravobe:
Ајде сега и Милан вето (y)

Мрш таму, потрошени играчи ќе ми бркате, подобро нека земат некој од Примавера нека го стаат за 5ти напаѓач, Освалдо ќе ми го носат :facepalm: Пацини :boksix:

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD nowView translation
#Gazzetta - Јуве ќе прати уште една последна понуда за #Zaza.[DOUBLEPOST=1422621117][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 28s29 seconds ago
Според #Gazzetta против #Udinese со 3-5-2.
[DOUBLEPOST=1422622348][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK @JuveNMKD · now
#SKY - Постои голем оптимизам за трансфер на #Giovinco во #Toronto уште сега во Јануари.[DOUBLEPOST=1422622803][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9s9 seconds ago
TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#DiMarzio - Заврши приказната на #Giovinco наречена #Juventus. За трансферот во #Toronto фали само уште некој детал.[DOUBLEPOST=1422623428][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD nowView translation
#Morata за #Tuttosport - Враќање во #RealMadrid? Убаво мие тука, се осеќам одлично.

Последно уредено:
Ето Алегри бил флексибилен тренер, ги нема Маркисио и Видал и одма си игра со подефанзивна формација.(y)

Ето Алегри бил флексибилен тренер, ги нема Маркисио и Видал и одма си игра со подефанзивна формација.(y)
Заеби формацијата, битни се инструкциите плус играме без еден од најдобрите играчи оваа сезона покрај Погба. Плус мечот е на 1ви рано е за формации а оваа е од газета. И да излези вака немаме гајле кога можевме три години можиме и сегада изиграме. Мене мие ова ептен логичко решение :) во таа ситуација.
( Ова ако беше саркастичен, ако не сум сватил погрешно)

Заеби формацијата, битни се инструкциите плус играме без еден од најдобрите играчи оваа сезона покрај Погба. Плус мечот е на 1ви рано е за формации а оваа е од газета. И да излези вака немаме гајле кога можевме три години можиме и сегада изиграме. Мене мие ова ептен логичко решение :) во таа ситуација.
( Ова ако беше саркастичен, ако не сум сватил погрешно)
Не, сериозен сум.
Баш ми се свиѓа како размислува, сум заприметил ако ни падне темпото за време на утакмица се обидува да мени нешто, а не е упорен со една идеја, стил, тактика.

Синоќа некаде на тутојуве прочитав ( колку што добро разбрав ) дека соседите на Капитенот имале поплаки бидејќи многу често се слушало врева во станот. Ептен ја рокал на Иларија.:aplauz::sekcza:

Нешто се спрема за в лето дефинитивно, го пуштаат Џиовинко да си оди а да не плаќат плата, земат без пари напаѓач на 6 месечен договор со мала плата. Да се надеваме на најдобро

Нешто се спрема за в лето дефинитивно, го пуштаат Џиовинко да си оди а да не плаќат плата, земат без пари напаѓач на 6 месечен договор со мала плата. Да се надеваме на најдобро

Само да не испадне да го продадат Погба, ќе биде страшна загуба.

Само да не испадне да го продадат Погба, ќе биде страшна загуба.
Раиола притиска за продажба на Погба зато и на секое е во Виново, плус неможиме да му понудиме плата колкава што бара Раиола и сам сака да го продаде и гледам Погба не се буни ако ни дадат 100 милиони како што рече раиола дека за толку планира да си оди тогаш малку можиме да направиме, а добри пари се. На Марота не му судам дури не го видам што би напрајл со голем буџет т.е. со толкава сума пари.. Во сампдориа со малце поголем буџет ги зеде Касано, Пацини, Икарди и ред друго стално имал добро око :D е сега ќе видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom