- Член од
- 8 јули 2014
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 93
Najnovo, Boneva ke ni go plati dolgot vo ON. Ne casti 23 000 evrici.
http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=80056
http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=80056
?Сеа кој од вас двајца не ја прочитал веста до крај, а ?
Brat od mob sum i ne citam. Sakas da kazes deka ova e pustanje muabet? OMG nub..Епа еден од вас не го прочитал тоа Колор хроника или го прочитал ама не го разбрал.
Сакам да кажам дека таа вест ти што ја пушти тука е вест од типот на оние на Коза Ностра. Ете тоа сакав да кажам.Brat od mob sum i ne citam. Sakas da kazes deka ova e pustanje muabet? OMG nub..
Коза Ностра е најобјективен медиум кај нас, не го лажи, ебате соросоидот.Сакам да кажам дека таа вест ти што ја пушти тука е вест од типот на оние на Коза Ностра. Ете тоа сакав да кажам.
Па ти мислиш парите од Сорос само така ли се зимаат ?Коза Ностра е најобјективен медиум кај нас, не го лажи, ебате соросоидот.
E dobro de nemoras dva pati da potenciras.Сакам да кажам дека таа вест ти што ја пушти тука е вест од типот на оние на Коза Ностра. Ете тоа сакав да кажам.
Ма од секаде да се избришеме, никаде да не фигурираме!Без заебанци да го поставам прашањево: и сеа што ако сме немале платено? Демек нешто ќе се смени? ООН е едно апослутно ништо. Ништо не зависи од ООН. Поготово ако не си членка на советот за безбедност што ние не сме. Жими к...в не не примија да бидеме членка под уставно име и покрај тоа што сме република наследник на СФРЈ којашто патем е еден од основачите на ООН, што значи дека ние треба да бидеме членка по автоматизам.
И што кој к? Кое фајде имаш од една ваква организација?
И овие и евровизија да се избришат од буџетот за 2015, под хитно. Радије би имал уште еден споменик, попродуктивен трошок е.
Ја само во НАТО би влегол, од тоа има реално фајде. Ни ЕУ не ни треба.Ма од секаде да се избришеме, никаде да не фигурираме!
Македонија вечна!
Не бе, што ти е, никаде нема влегување!Ја само во НАТО би влегол, од тоа има реално фајде. Ни ЕУ не ни треба.