Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Chelsea's record in all competitions this season.
Played - 35
Won - 25
Drawn - 7
Lost - 3
Goals scored - 82
Goals conceded - 30

Само примените голови ич не ми се свиѓаат.

Значи за во сабота против Сити би оделе

1. @Донев
2. @123456
3. @Redhead
4. @true blue

Додавајте се ако има други. Плус @Peja989 @RickyLFC9 @Ilumious @TheWhiteMamba и други некои ако сакате да не бодрите и малце и вие да се радувате на големи победи, добредојдени сте :D
Ќе видам ја, али на 18ти април обавезно доаѓам, може отсега да се резервира. Само тогаш за ист тим ќе навиваме :)

Најпрвин честитки за триумфот и влез во финалето. Победата нека биде мотив плус за преостанатиот дел од сезоната, и брзо заборавање на лошите резултати месецов.

Друго. Навистина оди на нерви некогаш понашањето на Коста и тука нема оправдување. Срамота е. На страна квалитетот, но премногу лесно паѓа на провокации. Беше потсмирен еден период, а сега повторно иста песна. Мора да се промени. Се плашам дека ќе не коштаат многу некогаш тие негови испади.

И нерви скинав што не дојдов во Ајриш, а шо убаво испланирав. Па на крај да ја следам на телефон утакмицата до кај 70та минута, додека интернетот не си иба мамата. Но ќе ја репризирам деновиве. Имаше што да се види.

@Донев најжално е што од овие 30 гола, 10 имаме примено овој месец, а до крај имаме уште еден натпревар.

Chelsea's record in all competitions this season.
Played - 35
Won - 25
Drawn - 7
Lost - 3
Goals scored - 82
Goals conceded - 30

Само примените голови ич не ми се свиѓаат.

Лажат бројките :D Одбраната и голманите се топ, а нападот, сигурен сум дека никој не го дели моето мислење, очаен.

И мора пак да го пофалам Зума. Знае стварно на моменти и да испаничи, ама на 20 години одличен е. Јас би го оставил во прв тим, нека грее клупа малце Кејхил.

@Kugar
Факт е дека одбраната сезонава знае да потфрли ептен. Месецов на 2 меча примивме 9 гола. Далеку е тоа од топ одбрана. Единствено што ме радува, што со силните тимови играме скоро перфектна одбрана. Така да далеку е од нивото од минатата сезона.

Минатата сезона, кога ќе ни се затвореше некој тим и со 22 играчи да игравме немаше да промениме ништо. Годинава со тој проблем ретко се соочуваме.

Сепак те разбирам зошто имаш таков впечаток. Неконстантноста на офанзивците како и неколкуте сезони наназад е причината која го имаш тој впечаток. Почнувајќи од Хазард па се до Шурле, Вилиан и Оскар. А просеци како Салах не се ни вредни за спомнување.

И друга работа. Вчера колку што можев да видам на телефон додека гледав, Хазард се издвојуваше повеќе од другите. Зборот ми е дека на важните натпревари се издвојува најчесто. Знае и сака да превземе одговорност. Таков впечаток имам. Барем моментално не ми текнува на негов слаб натпревар со помоќните противници. Освен со Ливерпул можеби минатата недела ама не го гледав тој натпревар. Се водам според статистиката од 1 шут, ама пак тој го постигна голот. :) Додека со тимовите од долниот дел на табелата некогаш толку лежерно влегува во натпревар што е недозволиво за играч од негов калибар.

Jose Mourinho has been fined £25,000 for comments he made following Chelsea's game at Southampton in December.

Oчекувaјте и зa Кoстa суспензијa.

Коста колку да игра за мој тим си заслужи суспензија имаше страшни стартови некој може озбилно да настрада. Сакам кога има пецкања и ги провоцира дефанзивците ама без вакви стартови.
Иначе Хазард со Ливерпул беше слаб ама во однос на другите најдобар беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom