- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
КУРир: Македонија нема најлошо здравство него вие немате врски.
@Рудници и, како можело Охрид да нема болница три години и зошто!?
Ќе одиме пред Систина или Филип 2ри и ќе се чудиме зошто е полно со Албанци, иако Албанија има индекс 67. После ќе одиме во Тирана и ќе се чудиме каде се Македонците да чекаат на ред за лечење таму.@Рудници и, како можело Охрид да нема болница три години и зошто!?[DOUBLEPOST=1422295987][/DOUBLEPOST]http://www.numbeo.com/health-care/gmaps_rankings_country.jsp
Кенија и Непал имаат индекс на здравствена заштита 63, Албанија 67, Туркменистан 77, а Македонија 35!
Каков бурек сега ќе јадете, а?
Збориш за косовски Албанци, он збори за од Албанија.Ќе одиме прес Систина или Филип 2ри и ќе се чудиме зошто е полно со Албанци, иако Албанија има индекс 67. После ќе одиме во Тирана и ќе се чудиме каде се Македонците да чекаат на ред за лечење таму.
Сеа и ти претеруваш. Кетонал не се користи само за менструални болки, антипиретик е и помага при висока температура.Абе овие од здраствово скрос се нездрави. Памтам минатата година вртеше некој вирус низ народов, и тоа тежок со високи температури и повраќање. Тогаш на сите инфузија им препишуваа, демек само тоа помагало. Гледам брачед ми идет и ми викат: ич не ми помогна таа инфузијата КЕТОНАЛ
Тој температура 39 со 5, тие инфузија за менструални болки му закачиле.
Уште посмешно е што таа таму му рекла: моментално само такви имаме.
И за тие од Албанија.Збориш за косовски Албанци, он збори за од Албанија.
Не можеш. Не можеш ниту со 25 денари да купиш леб во Швајцарија. Во Македонија можеш. Заклучок, во Македонија е подобро од Франција и Швајцарија.Само ме интерсира дали за 25 евра можеш да направиш целосна вилица горна и долна во Франција.